Вие сте похарчили много пари за телефона си и вероятно харчите няколко долара за закупуване на някои приложения или игри от време на време. Знаете ли, че можете да печелите истински пари и награди от използването на определени приложения? Всичко, което трябва да направите, е да изпълните някои лесни и малки задачи като пазаруване на хранителни стоки или да проверите нова линия дрехи, да гледате ремаркета, да правите снимки и да се срещате с нови хора. Разбира се, тези задачи няма да ви направят безумно богати, но със сигурност са способни да ви закупят кафе или пица. Звучи интересно? След това наистина трябва да проверите тези 10 приложения, които ще ви спечелят истински пари и награди (карти за подаръци и изкупи).

Отказ от отговорност: Винаги четете Политиката за поверителност, когато изтегляте приложения, които ви помагат да печелите пари. Въпреки че в по -голямата си част приложенията, изтеглени от Google Play Store, са доста безопасни поради мерките за безопасност и сигурност на Google, някои от тези приложения могат да вземат някаква информация, която не бихте искали да споделите.

1. Награди за мнение на Google

С наградите на Google Mendor печелите кредитен отчет на Google Play, като попълните проучвания. Ще получавате известие, когато е налице ново проучване и просто трябва да отделите няколко минути в отговор на няколко въпроса. След като завършите анкетата, ще спечелите някакъв кредитен отчет, който може да се използва в Google Play Store за закупуване на приложения, музика и други неща. Струва си да се отбележи, че многобройните от проучванията имат краен срок за завършване, така че не забравяйте да не чакате твърде дълго, за да ги завършите.

[Googleplay url = ””]
2. Проучвания в движение

Това е приложение за проучване, което ви плаща за споделяне на вашето мнение. Ще получите уведомяване, когато за вас е достъпно проучване. Всяко проучване отнема само няколко минути. Проучването в движение ви позволява да класирате съдебната зала, политическата и потребителската реклама или видеоклипове, да оценявате графики и битайки на открито, дайте мнението си за основните проблеми на деня, докато получавате заплащане.

[Googleplay url = ””]
3. Mintcoins

Mintcoins ви позволяват да печелите твърди пари вместо кредити за магазини. Можете да спечелите пари и изпълнявате лесни задачи като гледане на видео реклами, изтегляне на напълно безплатни приложения, попълване на анкети, игра на напълно безплатни игри, абониране за уебсайтове и т.н. чрез PayPal. Минималните пари в брой са 1 долар.

[Googleplay url = ””]
4. Пакт

Pact е малко по -различен от другите приложения в този списък. В това приложение трябва да направите пакт, свързан със здравето, да сложите малко пари на линията и да се придържате към пакта, който сте направили. Това приложение ще ви мотивира да останете активни, сякаш не сте загубили парите си. Същността е – ако не успеете да запазите пакта, губите пари и ако някой друг не успее, пазите пакта, получавате пари.

[Googleplay url = ””]
5. AppTrailers

AppTrailers ви позволява да видите видео трейлъри на нови приложения, за да печелите точки. Освен да гледате видео трейлъри, можете да опитате и демонстрациите на приложението и играта за подобрени приходи. Можете да осребрите спечелените пари чрез PayPal или да ги използвате за закупуване на неща от сайтове като Amazon.

[Googleplay url = ””]
6. BookScouter

Чрез BookScouter можете да продавате книгите, които вече не използвате. Просто сканирайте или въведете ISBN номер и незабавно сравнете цените за обратно изкупуване от най-добрите сайтове за купуване на книги в интернет.

[Googleplay url = ””]
7. Награди

Награждаемото ви позволява да печелите пари за събиране на данни и предлагане на информация за продукти, услуги и условия на магазина. Правете толкова малко или многобройни задачи, колкото искате.

Успешното изпълнение на задачите изгражда вашия статус, което води до достъп до много повече и по -високи задачи за плащане. Тези задачи могат да отнемат до 5 до 10 минути и могат да плащат до 20 долара. Можете също да получите някаква полза, ако го споделите с приятелите си.

[Googleplay url = ””]
Открили ли сте всяко друго ефективно приложение, което можете да използвате, за да печелите пари? Кое според вас е най -доброто приложение за Android за печелене на пари?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *