според наскоро публикувания набор от резултати от тестовете, Galaxy S6 със своя окта-ядрен процесор открива себе си тормозен от iPhone 6, както и iPhone 6 плюс с техните двойни ядрени чипове и 1 GB RAM, когато се отнася до графичната производителност. Не ни вярвате? Насочете се върху скока за много повече подробности.

Galaxy S6 не е въпрос най -добрият смартфон за Android, за да разбере от корейския лагер, като се има предвид, че известно време, както в стила, така и от фронта на производителността. CAM е блестящ, както и така е супер-острият Quad-HD екран, осигуряващ телефона плътност на пиксела 577ppi. Това прекомерно преустройство на екрана обаче е това, което изглежда влачи производителността на телефона в интензивни графики.

Както отбелязва AppleInsider след провеждане на серия от тестове за производителност на Galaxy S6, iPhone 6, както и 6 Plus очевидно са пред супер-телефон от Samsung. Всички тестове за графична производителност, базирани на различни показатели, показват значителния хит, който Galaxy S6 предприема въпреки елегантния спецификационен лист, корейските гигантски туити.

iPhone винаги са били скромни в надпреварата до най-новите спецификации, както и джаджи с Android обикновено се предлагат на пазара, както и с мощни, както и чудовищни ​​джаджи със своя Quad-HD CPU, както и GPU ядра, RAM, както и Quad-HD Дисплеи, но рядко това заплашва да изпревари iPhone, както и iPad.

„Samsung избута иновациите на екрана преди собствените си възможности на процесора, което доведе до много лоши показатели във висока разделителна способност“, и интересното е, че не само Samsung е взел хит от опаковането в много повече пиксели на дисплея; „IPhone 6 Plus доведе до графики, които бяха в някои ситуации по -бавни при родната им разделителна способност от iPhone 5S от 2013 г.: превръщайки трудна OpenGL ES 3.0 3D 3D сцена, намалени от 24,4 до 19,2 fps.“

Окончателната мисъл за резултата от показателите е основна; Както отбелязва AppleInsider, Samsung направи „лош инженерен избор“, както и реши да прокара много по -добри екрани над решаващия интериорен хардуер, като GPU, както и процесора. Освен че се има предвид, че екранът е длъжен да натисне много повече пиксели наоколо, както споменахме преди, Galaxy S6 Falls Falls по отношение на производителността в сравнение с iPhone 6, както и iPhone 6 Plus, който се свързва с второ поколение на Apple 64 -Bit A8 чип, въпреки че новият флагман на корейския гигант се предлага на разположение с 3GB RAM -2.6GB индивид. Истинският шампион за Apple точно тук е дисплеят, който е рязък, за да предостави на хората, които не се различават пикселно изживяване, както и в точно същото време, поддържат производителността възможно най-високо. И накрая, Apple има предимството на убиеца да оптимизира софтуерното си приложение според хардуера си, като му осигурява предимството пред всички останали в бранша.

iPhone, както и iPads винаги са били в собствена лига, когато се отнася до мобилни игри, както и с неотдавнашната метална иновация, която се разгръща в iOS 8, Apple наистина натиска границите на мобилните графики. В края на краищата решението на Apple да остане с плътност на пикселите, която не е точно излишно, ще продължи да се изплаща доста добре срещу харесванията на Galaxy S6 с всичките си Bling.

Каква е твоята дръжка? Покажете ни в секцията за коментари по -долу.

(Източник: AppleInsider)

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *