Apple устройства, използвани по подновената схема на Amazon, може да не са „сертифицирани по Apple“, но те са много абсолютно достъпни! Идеален сега, като част от тази схема, можете да се сдобиете с сензационния iPhone X с 64 GB вътрешно съхранение само за 449 долара.

Sensational iPhone X беше един от сравнително последните триумфи на Apple от хардуерна гледна точка. Това конкретно устройство се предлага с 64 GB вътрешно съхранение за приложения, игри и други инсталации. Това трябва да е много повече от достатъчно за много хора, като се има предвид фактът, че в наши дни сме склонни да предаваме музика и кино. Той се предлага с 5.8-инчов дисплей Super Retina с резолюция 2436 на 1125-пиксела и истинско изживяване на дисплея на тона.

Вместо да се доставя с Touch ID, този iPhone X премахва бутона за физически дом и вместо това използва система за лице на Face ID, изградена върху системата Truedepth Cam, която е монтирана зад среза в горната част на дисплея. Under-the-Hood живее A11 Bionic Chip на Apple с 64-битова архитектура и вграден копроцесор M11 движение. Той също така използва сензационно фотография и множество местни приложения, които COE като част от инсталацията на iOS.

С този iPhone X, Amazon не само обещава, че устройството ще работи и ще изглежда като ново, но също така предоставя 90-дневна гаранция на Amazon за вас да закупите спокойствие:

Този продукт не е сертифициран за Apple, но е професионално инспектиран и проверен от доставчици, квалифицирани от Amazon. Продуктът може да има минимални драскотини или вдлъбнатини и батерия с поне 80% капацитет. Кутията може да бъде обща и аксесоарите може да не са оригинални, но ще бъде съвместима и напълно функционална. Този продукт отговаря на условията за подмяна или възстановяване в рамките на 90 дни от получаването, ако не сте доволни

Ако сте възхитени от устройството и сте възхитени от всичко, което сте прочели по -горе, свързано със схемата на Amazon подновени, тогава можете да преминете към директната връзка по -долу, за да изберете този хардуер само за 449,00 долара. Не са необходими кодове за отстъпки или ваучери, за да се постигне тази цена.

Купете: Apple iPhone X, 64GB, Space Grey – Напълно отключен (обновено) от Amazon: $ 449 | Оригинална цена: $ 999

Може също да искате да проверите:

Изтеглете iOS 14 Beta 1 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [урок]

iOS 14 beta 4 Дата на изтегляне Дата на издаване: Ето кога да очаквате

Изтегляне: iOS 14 Beta 4 IPSW връзки, iPados 14 Beta 4 пуснати

iOS 14 beta 4 OTA профил на файла Изтегляне, издадено без DEV акаунт, ето как да го получите

Jailbreak iOS 13.6 Използване на Checkra1n, ето как [видео урок]

Jailbreak iOS 13.5 на iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, много повече, използвайки UNC0VER 5.0.0 [Урок]

Изтегляне: iOS 13.6 Final IPSW връзки, OTA Update, издадена за iPhone и iPad

Jailbreak iOS 13.5 без или никакъв компютър, ето как

Apple Delight Ecg App Hack: Активирайте извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *