в най -новия опит на Instagram да грабне хората далеч от Snapchat оживява чрез темите от приложението Instagram. Много ранни осиновители на приложението са открили, че това е невероятно гладко, както и стабилно през цялото време, като предлагат опит, подобен на Snapchat, не е филтрите. В тази статия ще ви покажа как точно можете да добавите своите елиминирани хора към списъка си с теми за затвори приятели.

Теми, както може би вече сте чували, дават възможност на хората да се свързват с хората, които са в списъка си с близки приятели. Ако сте изтеглили приложението, както и все още не сте настроили собствените си близки приятели или искате да премахнете няколко индивида от списъка, няма причина да се поражда.

Добавете или елиминирайте хората от списъка с теми за затваряне на приятели

Добавянето, както и премахването на индивидите от вашите нишки Затворете списъка с приятели е сравнително просто за нишките. Просто спазвайте стъпките по -долу, за да настроите близките приятели, изброяващи в теми в рамките на нито един момент.

Стартирайте нишки на вашето устройство.

Плъзнете надолу или докоснете иконата на дома, за да отидете в секцията за съобщения на приложението.

Докоснете иконата на менюто, намерена в горната лява част на екрана.

Сега изберете близки приятели.

Това би довело до списъка на хората, които спазвате в Instagram. Тези, които са избрани (маркирани), са тези, които точно са в момента в списъка ви за близки приятели. За да елиминирате личен от списъка, просто докоснете името им.

За да добавите хора към списъка, всичко, което бихте изисквали да направите, е да докоснете името им, както и да се уверите, че са избрани.

След като сте доволни от хората в списъка си с близки приятели, докоснете го.

Точно така добавяте или елиминирате хората в списъка с близки планове на теми. Приложението също има няколко други функции, както и избор, които можете да проверите тук. Не забравяйте да добавите само тези, с които ви е удобно да споделяте публикации или информация в списъка.

Също така си струва да се отбележи, че можете да редактирате близките приятели, изброени от самото приложение в Instagram, както сте използвали преди въвеждането на теми. Това означава, че не е задължително да се изисква да използвате приложението Threads, за да добавите или премахнете хората от близките приятели, ако разберете как точно да направите това в Instagram.

Прочетете следващо: Обедете няколко акаунта на Google Pictures в един акаунт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *