Mirrativ е поредното приложение за стрийминг и излъчване на живо и от плодотворния производител на игри Dena, представено тази седмица. След успеха на YouTube Gaming, стартиран от Google, Mirrativ стартира с много функции, за да се освободи. Заедно с типичния стрийминг на играта, Ormativ може да излъчва всякакви съдържание на екрана на вашия смартфон; Като текстови съобщения, приложения, игри и много други. Нещо повече, Ormativ предоставя на зрителите да взаимодействат с телевизионните оператори в реално време.

Twitch и Periscope вече имат успешен дял в игрите за стрийминг на живо и излъчват видеоклипове на живо съответно. Ormativ може да се покаже като основен конкурент на Twitch и Periscope, тъй като може да предава буквално всяко нещо от вашия мобилен екран; Независимо дали показва новия ви потребителски интерфейс, четене от електронен четец или гледане на видео. Докато излъчването на живо, това не е ограничено само до споделяне на вашия екран; Като телевизионен оператор, можете също да превключите предната видеокамера и да взаимодействате, показвайки на зрителите лицето и реакциите си.

С Mirrativ можете да започнете да излъчвате към приятели, семейство и всеки друг само с три докосвания. Това преодолява проблемите, които преобладават в други приложения като Twitch, които изискват USB връзка за излъчване. Зрителите могат да изпращат стикери и да коментират в реално време, за да създадат ясно изживяване в реално време. Излъчващите могат да се включат за опционалните опции за гласови и предни видео камери, за да покажат на публиката лицето и реакциите си. Споделете определени моменти само с приятели, като изберете частно предаване, до което може да се осъществи достъп само чрез отделен URL адрес. Можете да следвате любимите си хора и да получавате известия, когато започнат да излъчват. Въпреки това, Mirrativ изисква Android 5.0+ за потребители на излъчване и Android с версия KitKat и по -долу може да гледа само и да не се излъчва още.

Огледалата е най -добрата бета сега, така че потребителите могат да очакват някои грешки и проблеми със стабилността. Освен това можете да изтеглите приложението Mirrativ от Play Store, но все още няма да можете да излъчвате. Компанията дава на променлив път от демонстрации на живо за ограничени часове всеки ден, преди официалното си стартиране за телевизионни оператори следващия месец. За актуализации относно ежедневното време на живо, можете да разгледате официалния акаунт в Twitter на Ormativ.

[Googleplay url = ””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *