Android 4.4 KitKat е, според общия консенсус, почти готов за Prime Time, и като такъв чуваме нови фрагменти от информация в редовни интервали. Днес се появи, че версия 4.4 на мобилния софтуер на Google не само ще донесе поддръжка за долния клас на мобилния пазар, но и ще предложи съвместимост на носещите джаджи, като например предполагаемите усилия на Smartwatch на Search Company.

От големите екосистеми именно Android вижда най-честите актуализации, но е справедлива оценка да се направи това като цяло само най-новите и много актуални устройства (както и тези, работещи с Android) Отидете да видите OTA в краткосрочен план. Голяма част от слушалките на пазара и по-ниския клас обикновено са замразени от спора за по-нови версии, като Android 4.3 Jelly Bean е свидетелство за това, но според новата информация, Android 4.4 Kitkat ще бъде съобразен с много по-широк обхват.

Въпреки че Android 4.4 няма да бъде толкова очевидна актуализация на крайния потребител, колкото, да речем, маслото-гладко желе боб 4.1, той не трябва да се пренебрегва като постепенно освобождаване. В крайна сметка, само тази седмица чухме за стабилна поддръжка на телевизията, тъй като Google монтира своя тласък на общия пазар за наслада и да добави към понятието лятото, че Android скоро ще подкрепи устройства, работещи само 512MB RAM, Изглежда, че по -евтино, по -малко прославени телефони могат да бъдат включени в актуализацията 4.4.

Единственото предупреждение с това е дали OEM всъщност ще си направят труда да предлагат актуализации на софтуера на тези по -стари устройства. В края на краищата Galaxy S4s и HTC са устройствата, които генерират най -много пари за големите имена в производството, и въпреки че голяма част от потребителите се свързват чрез Android на по -достъпни устройства, това би било данъчно облагане както финансово, така и по отношение на труда да приведат тези по -малко разглеждани телефони до скорост.

KitKat също може да поддържа носими технологии и въпреки че Google все още няма продукт, който да пуска на пазара в тази категория, все още, проектът за стъкло на компанията идва добре. Съчетайте това с перспективата за редица смарт часовници от Apple, Google и други и можете да видите как отварянето на поддръжката за тези видове устройства с Android 4.4 има голям смисъл.

(Източник: Jessicalessin)

Може също да искате да проверите:

Android 4.4 KitKat Release се приближава; Официален анимационен видеоклип „Magic“

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *