, както и попълването на многобройните недостатъци на iOS, Cydia и общността на Jailbreak предлагат доста полезни ощипвания, които, въпреки че не е задължително да са необходими, вятър Въпреки това, все пак са страхотни малки допълнения. Днешният ощипване със сигурност попада в тази категория и въпреки че когато го инсталирах за първи път, имах много малък оптимизъм, това е този, с който много бързо свикнах.

Имената InfoPage, тя ви позволява да добавите малко допълнителна информация на началния си екран, точно под лентата на състоянието. Както и персонализирана бележка, като „My iPhone“, можете да покажете напълно безплатна RAM, IP адрес, номер на страница или датата. Вместо да се припокрива иконите ви, това ги тласка всички надолу, като по този начин го прави много по -скоро като родна функция – както при всички добри ощипвания.

Ако лентата на състоянието беше заглавието на вашето устройство, линията на текста, предоставена от InfoPage SpringTomize 2), използвам InfoPage, за да ме държа в цикъла с това колко напълно безплатна RAM има моето устройство.

Няма икона за InfoPage, тъй като всички промени са направени в приложението за настройки. Това е просто, добре излъскано ощипване, което е, но със сигурност бих искал да видя много повече възможности в бъдеще. Информацията за системата със сигурност би била добра и въпреки че това може да бъде въведено ръчно, винаги е добре, когато нещата работят без нужда от намеса на потребителите. Също така би било добре, ако предостави алтернативен текст и цветове / прозрачност, така че да отговаря на определени настройки и теми много по -добре.

Разбира се, при покупка, за да започнете с InfoPage, ще ви е необходимо устройство за джейлбрейк iOS. След това просто отворете Cydia, превъртете до хранилището на ModMyi (трябва да бъде в списъка си с източници по подразбиране) и превъртете надолу до InfoPage.

Той е абсолютно напълно безплатен и макар че по никакъв начин не предполага абсолютна необходимост, той добавя добър завършващ щрих към всеки начален екран.

Не забравяйте да разгледате галерията на нашата галерия за приложения за iPhone и iPad приложения, за да разгледате много повече приложения за вашия iPhone, iPad и iPod Touch.

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *