, сцената на Jailbreak е затрупана с редица забележителни нови ощипвания, като се има предвид, че екипът на Pangu се достави с своя универсален за тези, които управляват изцяло новия iOS 8 / 8.1 Софтуер. От чисто нови концепции до бързи актуализации на стари любими като F.Lux, ние не ни се стори, като се има предвид, че Cydia се е върнал обратно в живота ни, както и сега, можете допълнително да подобрите производителността, като посочва модификация, която позволява да се активира, която позволява да се активира, която позволява да се промени Вие да промените родната разделителна способност на вашия iPhone.

Наречен по -висококачествен, той работи точно както предполага, но въпреки че е отличен битов инструмент, който да имате в инвентара, той се показва с няколко предупреждения.

Смесенето с резолюция не е по-скоро толкова нарязано и изсушено, колкото, да речем, да променя теми, както и като такива, модификацията се показва с асортимент от предложени предварително зададени настройки, които в по-голямата си част трябва да се придържате.

Освен предварително зададен iPhone 5/5S, човек също може да промени резолюцията, за да покаже тази на iPhone 6 или iPhone 6 Plus, както и докато има и избор на iPhone 4/4s в работата, в този момент не работи по -скоро в този момент на време.

След като бъде инсталиран, можете да направите корекциите си с панела за предпочитания, като се има предвид, че няма икона на екрана на къщата. Също така има поле, което ви позволява да зададете резолюция по поръчка, но освен ако наистина не сте наясно с обкръжението си, тази специфична функция е най-вероятно най-добрата пренебрегвана.

iPhone 5s, работещ на iPhone 6 плюс резолюция на екрана

Преди да можете да започнете с превъзходен, има един или за предпоставки необходимостта да бъде изпълнена. Основно ще се изисква да имате инсталиран Preferenceloader, както и докато това е зависимост от много ощипвания – следователно, най -вероятно вече ще го инсталирате – ще изискате ръчно да го настроите с помощта на Cydia, ако ти не.

Второ, действителната модификация все още не се предлага чрез всякакъв тип от типичните източници. Така че, ще трябва да добавите хранилището на „repo.bd452.com“ (без оферти) в Buy, за да се възползвате от този конкретен пакет.

Като дългогодишен джейлбрейк съм виждал много полезен модифициран пропуск с портите на Cydia, както и докато в по-голямата си част изглежда, че по-голямата част от ограниченията на iOS са обхванати от съществуващи ощипвания, превъзходни, когато веднъж Отново доказва, че има обхват за иновации.

Така че, ако желаете да играете наоколо с резолюцията си на iPhone, изтеглете го предоставете вихър, както и да оставите вярването си в секцията по -долу.

(Кредит за изображение: Mebezac [Reddit])

За уроци за това как точно да джейлбрейк, както и да настроите Cydia:

Как да джейлбрейк iOS 8.1 Untethered Използване на Pangu8

Как да джейлбрейк iOS 8 – 8.1 на Mac с Pangu за Windows

Можете също така да искате да проверите:

Jailbreak iOS 8, както и iOS 8.1 с Pangu на iPhone 6, 6 плюс, 5s, iPad, много повече [актуализирано]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *