Искате ли whatsapp watusi да променя iOS 11 ipa изтегляне на iPhone? Ето точно как можете да го получите. Не е необходим Jailbreak, за да работи това.

Най -вероятно не изискваме да поемем собствеността върху вашия iPhone или iPad, както и да проучим инсталираните, както и използваните приложения върху него, за да направите информирано предположение за това дали използвате или не WhatsApp. Освен това е изключително дълго време, едно от най -често използваните приложения за незабавни съобщения, предлагани за мобилни джаджи със съответните магазини за приложения. Дори преди да се получи от Facebook, това беше една от най -известните инсталации на мобилни джаджи в световен мащаб.

WhatsApp с добавянето на Watusi Modify – който направи предварителен ефект върху джаджи с джаджи с изтегляния на Cydia – извежда опит в комуникацията на WhatsApp на следващото ниво. По отношение на това, което Watusi за WhatsApp предлага, вярвайте в предимствата, както и за плюсови точки на WhatsApp, колкото и да е смесена с големи подобрения, за да направите всяка частна част, съобразена с вашите нужди, както и с изискванията. Той осигурява производителност като закрепване на разговори, виждайки статуси в стелт, както и дори заключване на приложението или частните чатове с парола или Touch ID.

Watusi дори носи способността да крие частни бутони или функции, от които не се нуждаете, използвате или откривате дразнене, като ви осигурява напълно мощно и гъвкаво изживяване на съобщения. Разбира се, когато наистина се потопите, както и започнете да го използвате, ще бъдете взривени от това, на което е способен.

Що се отнася до получаването му на вашето iOS 11 устройство. Е, разбирате, че няма да можете да го направите с iOS App Store, така че наистина ще изискате да погледнете изтеглянето на 64-битовия Watusi за WhatsApp IPA данни за iOS 11 от тук.

След като го притежавате, вие ще изисквате да повярвате за това, че го зареждате на вашето устройство, което не е джайлий, iOS 11. За щастие, както бихте очаквали, ние ви покрихме с ръководство за точно как точно да направите това, което можете да откриете тук. Просто не забравяйте да използвате Watusi IPA, свързан в тази публикация, когато се съобразявате с указания там за зареждане. наслада, както и голям късмет!

Можете също така да искате да проверите:

Време за пуканки iOS 11 IPA изтегляне на iPhone [не се изисква джейлбрейк]

Отключени / без сим-безплатни разходи за iPhone X в САЩ, Великобритания, Индия, Китай, както и повече

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh сега е възможно с Unibeast 8.0 издание

Downgrade iOS 11 / 11.1 на iPhone или iPad [ръководство за изпълнение]

Изтеглете iOS 11, 11.1, 11.0.3 връзки и настройте на iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Урок]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 на iPhone, както и iPad [актуализация на състоянието]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *