винаги на екрана е екрана, която е по-скоро самостоятелно обяснение на името си. Някога като се има предвид, че сме виждали цветни екрани на мобилни телефони, ние сме използвали за концепцията, че екранът трябва да се изключи след известно време. Сега с новите дисплеи AMOLED, Samsung се възползва изцяло от свойствата на AMOLED дисплеи. Samsung Galaxy S7 популяризира винаги на екрани, но Samsung всъщност не беше първият производител, който намери с технологията. Nokia Lumia беше първият смартфон с винаги на екрана, както и беше изпълнен от някои Motorola, както и от LG смартфони по -късно. Samsung обаче го подобрява с всеки нов флагман. Например, винаги на екрана на Galaxy Note 8 може бързо да бъде персонализиран. Ето точно как можете да добавяте теми по поръчка винаги на екрана на Galaxy Note 8.

Докато Samsung предлага някои възможности за персонализиране, това може да не е достатъчно за някои хора. Определено не беше достатъчно за старши член на XDA Mr.ash.man, който взе решение да направи нещо по въпроса. Един от новите му модове дава възможност на хората да добавят изработени по поръчка фонове към винаги на дисплея, нещо, с което Samsung не зависи от хората. Както и да бъдем справедливи, можем да разберем защо. Ако обаче сте тук, най -вероятно разбирате и защо. Винаги на екрана не е посочено да има ярки, както и елегантни фонове. Използването на такива снимки винаги се показва на екрана може да доведе до тежко изгаряне, както и разбира се, източване на батерията. Дизайнерът е произвел модове само с два фонове, но квалифицираните индивиди ще могат да използват всякакъв вид произход, който искат.

Mr.ash.man също е произвел няколко други мода, които ще ви позволят да елиминирате датата, както и батерията или само един от тях. След това има различни стилизирани стилове на шрифтове, които да се използват за часовника, вместо изморителния типичен шрифт. Най -хубавото от всички, нито едно от тези модове не изисква вашата джаджа да бъде вкоренена, нито те изискват какъвто и да е вид специални привилегии. Вие обаче ще изисквате да разрешите неизвестни източници в настройки> заключен екран и сигурност. Тези модове са в действителност, които са склонни да работят върху джаджи на Samsung, работещи с Android Nougat, както и по -горе. Работи подобно на другите модове на наслагване, на които се натъкнахме преди.

Изтегляния

Персонализиран фон мод

S8.apk

Edge Glow aod.apk

Дата и батерия

Няма дата без батерия.APK

Без батерия.APK

Без дата.Apk

Стил на часовника #4 Модът на шрифта

Шрифт Spiderman

Шрифтът на Батман

Pac-Man шрифт

Шрифт на Pokemon

Как да се използва персонализираното винаги на екрани за наслада

Първо, както и най -важното, несъмнено ще изискате да изтеглите APK отгоре за мода, който искате да настроите, както и след това да го настроите.

Рестартирайте устройството си.

След това се насочете към Настройки> Заключване на екрана и безопасност> Винаги на дисплея. Или можете просто да свалите бързите настройки, както и дълго натиснете иконата винаги на екрана.

Докоснете цифров часовник или фон в зависимост от това кой мод сте инсталирали, както и след това да го изберете.

Докоснете Прилагане.

Деинсталирайте модовете

За да деинсталирате, просто се насочете към настройки> приложения, както и потърсете всичко, което има име, започващо с „com.samsung.android.app.aodservice.aodeditor“. Докоснете го, както и го деинсталирайте.

Ако искате да създадете свой собствен персонализиран произход, отговарят на връзката на източника по-долу за инструкции.

Източник: XDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *