клиенти на App Store, са на път да забележите, че техните игри, както и приложения, са малко по -скъпи, отколкото се използват, за да бъдат за да бъдат , след като Apple започна да казва на дизайнерите, че това ще увеличи разходите за приложения в териториите.

В един момент в рамките на следващите три дни клиентите в Канада, Израел, Мексико, Нова Зеландия, Русия, Сингапур, както и Южна Африка трябва да наблюдават увеличението на цените на магазините за приложения. Виновникът, както винаги, е колебание на валутните курсове. Тези с абонаменти, които се подновят веднага, ще получат имейли, които ги информират за увеличението на разходите, въпреки че тези, които пребивават в Русия или Южна Африка, ще трябва да подновят абонаментите си ръчно.

Разработчиците, които продават продукти в Канада или Нова Зеландия, ще забележат, че сега имат достъп до два нови нива на нискотарифни цени. Редуването на ниво А, както и променливото ниво Б, тъй като те са неподвижно известни, се използват при създаването на страни, както и обикновено имат разходи доста под долар, както и обикновено наближават марката от 0,20 долара при преобразуване. Не се очаква Канада или Нова Зеландия да видят толкова ниски цени, но новите нива наистина се добавят по причина, както и обикновено са запазени за неща като покупки в приложението.

На всичкото отгоре разходите ще останат стабилни в Румъния, въпреки че дизайнерите ще видят лек тласък в приходите си за продукти, предлагани в страната, благодарение на намалението на размера на V.A.T. Това трябва да бъде платено – намаление от 24% до 20%.

Apple има тенденция да модифицира своя магазин за приложения, както и наистина цените на Apple Store в отговор на колебанията на валутния курс, както и тези, които онлайн в страни, които ще бъдат повлияни този път наоколо, могат да очакват модификациите тихо да въздействат в рамките на следващия 72 часа или така. Като вземете предвид предстоящото покачване на разходите, сега би било чудесно време за закупуване на това приложение, игра или IAP, на които сте си с пръст за известно време.

(Чрез: 9to5mac)

Можете също така да искате да проверите:

Понижавайте приложенията за iOS до по -стари версии от App Store по простия начин, ето как

Как да принудите да закрепите iOS App Store на iPhone или iPad

Скритото приложение на Apple „Проучване на закрито“ за iPhone, намерено в App Store

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *