Измина доста време, защото Xiaomi пусна MIUI V8. Новата актуализация вече си проправя път към допустимото джаджа, както и е пренесена и на редица телефони No-Xiaomi.

MIUI V8 е най -новата версия на ОС, както и носи много нови функции като Mi Cloud Photo Sync, ново видео, както и опции за редактиране на картини, бърза топка, двойни приложения, второ пространство, превъртане на екрани, вградени системни системи на обаждащия се , заедно с редица нови функции, както и подобрения.

Както знаете, MIUI е известен със своя персонализиран потребителски интерфейс, който комбинира различни функции в iOS, както и Android. Освен това, една от най -големите причини за популярността на MIUI е способността му да персонализира чрез своя отличен тематичен двигател, който обновява заключения екран, екран на къщата, системен потребителски интерфейс, икони, както и дори мелодии с едно щракване.

Тематичният магазин на MIUI вече има хиляди безплатни, както и премиум теми. Разработчиците от цял ​​свят продължават да наливат нови теми, като дават на потребителите много повече, както и много повече възможности за избор, както и начини да предоставят на телефона си отчетлив вид. Тъй като MIUI 8 е излязъл вече няколко месеца, е лесно да получите теми за това.

Ако обичате да те тегват с андроид джаджата си MIUI V8 ROM, както и сте били затрупани от броя на предлаганите опции, днес сме точно тук, за да ви помогнем с това.

По -долу ние сме включени в списъка, както и съставихме 10 от най -изтеглените, както и популярни теми за MIUI V8 за вас. Опитайте ги сега, както и нека да разберем какво мислите за тях.

Топ 10 безплатни MIUI V8 теми

1. Android n

Изтеглете Android N MIUI V8 Тема | Огледало

2. Лилав дъжд

Изтеглете Purple Rain MIUI V8 Тема | Огледало

3. Тимпакул

Изтеглете Timpakul Miui V8 Тема | Огледало

4. Darkonah

Изтеглете Darkonah Miui V8 Тема | Огледало

5. Опит

Изтеглете опит MIUI V8 тема

6. Coga

Изтеглете Coga Miui V8 Тема | Огледало

7. iOS 10 атмосфера (нощна звезда)

Изтеглете iOS 10 Ambiance MIUI V8 Тема | Огледало

8. Кралят на деня

Изтеглете Темата King of the Day MIUI V8 | Огледало

9. Лукс

Изтеглете темата Lux MIUI V8 | Огледало

10. Нагасари

Изтеглете Nagasari Miui V8 Тема | Огледало

Просто изтеглете .mtz файловете, копирайте ги на телефона си, отворете приложението Data Manager, както и настройте темите.

Скоро ще актуализираме публикацията с нови теми! Следете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *