софтуерните бъгове често могат да бъдат истинска болка, особено когато правят странни неща на нещо, на което разчитате, като смартфон. Apple страда с много повече от справедливия си дял от странни бъгове в операционната система на iPhone, iOS, с много от много по-смущаващите, свързани с часовника и неспособността му да се постави добре по време на сезона за промяна на часовника. Сега изглежда, че нова грешка причинява някаква мъка и този път спира някои потребители да виждат актуални проценти на батерията.

Очевидно засягайки iPhone 6s и iPhone 6s Plus, някои потребители на устройствата съобщават, че процентната цифра на техните телефони не се актуализира правилно, което показва, че не знаят колко сок са останали, което е лошо, дори и с по -големия Батерия в iPhone 6s Plus.

Проблемът, както е подчертано от запис на уебсайта за поддръжка на Apple, се отнася до часовника на iPhone и се изостря от потребители, които или стъпват между Timezones много или задават времето на iPhone ръчно. Ние наистина не разбираме защо в този момент, но по -странни неща са се случили, особено с бъркотията, в която IOS може да се включи, когато е помолена да промени времето!

Поправката, поне докато Apple решава проблема в предстоящото издание на iOS, е да рестартирате телефона си и след това да накарате iOS да зададе времето автоматично, като се насочите към настройки> General> Date & Time и изберете съответната опция.

Ние сами не сме се сблъскали с този конкретен проблем, тъй като вече нашите устройства за iOS актуализират времето си автоматично и не променят часовите зони много често, но пробегът ви може несъмнено да варира.

ИЗЛОЖЕНИЕ НА IOS 9.3 BETA 1 вече е излязъл, но е възможно по -късна бета или версията за доставка да включва поправка за този проблем. Apple е наясно с грешката, така че всички просто трябва да чакаме търпеливо за поправка. Просто се уверете, че поддържате своя iPhone напълно зареден, докато чакате.

(Източник: Apple)

Може също да искате да проверите:

Как да принудите да закрепите iOS App Store на iPhone или iPad

iOS 9.3 Jailbreak, демонстриран на видео

IOS 9.2 / 9.1 Актуализация на състоянието на Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *