Дроновете са едни от най -готините неща в технологиите в момента, както и на този Деня на благодарността, има фантастична възможност да вземете едно от The Най -добре изглеждащи дронове за фантастична цена. DJI Tello вече е хубав дрон, който трябва да разгледате, но този дизайн на изданието Iron Guy Edition е още по -добър. както и в момента можете да спестите почти една трета, както и да платите само 89 долара.

Обикновено този дрон би предложил за около 130 долара, което вече е разумна цена за това, което ще получите. В момента обаче можете да вземете дрона с 40 долара отстъпка.

Освен че изглежда като Iron Man, което е доста страхотно, този дрон има много друго. Той е невероятно малък, както и е фантастичен начин хората да свикнат да летят с дрон, преди да се преместят в нещо малко по -голямо, както и по -скъпо. Има вградена видеокамера със 720p за запис на това, което вижда дронът, както и всяка кутия се предлага с четири пазачи на витлото, за да сте сигурни, че не можете да повредите витлата, докато откривате да летите. Ако ги повредите, можете да ги замените с инструмента за премахване на витлото, който също е включен.

Не можем да се сетим за дрон, който изглежда по -готин от този, поне без да харчи хиляди долари. Ако сте фен на Iron Guy, както и искате вашият дрон да покаже това, това е офертата, която няма да искате да пропуснете.

Купете: DJI Tello Iron Guy Edition от Amazon: $ 89 | Оригинална цена: $ 130

Може и да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 13.2 / iPados 13.2 IPSW Links, OTA Update Final Издаден за iPhone, както и iPad

iOS 13.2 Забележки за окончателно издание, промени, нови функции: Каквото и да изисквате да знаете

Намаляйте iOS 13.2 / iPados 13.2 до iOS 13.1.3, ето как

Jailbreak iOS 13.2 с помощта на checkra1n, показан от qwertyoruiopz

iOS 13.2 Jailbreak Checkra1n Дата на пускане очевидно се дразни

iOS 13.2 / Catalina Apple Notes App Sync Не работи с помощта на iCloud, точно ето подробностите

Най-добрата ситуация на iPhone 11, 11 Pro Max с Slim, Wallet, Ultra Thin Design? Точно тук са нашите най -добри избори [списък]

iPhone 11/11 Pro Max протектор на екрана с закалено стъкло: ето най -добрите са най -добрите

Инсталирайте WhatsApp Web на iPad благодарение на iOS 13, както и на iPados 13.1

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Актуализация на състоянието [непрекъснато актуализирано с най -много текуща информация]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *