на новия iPad от 10-ти ген на Apple, разкрит с помощта на прессъобщение вчера, няма жак за слушалки, който да се обади по телефона, той е потвърден.

Новият iPad, който беше разкрит заедно с освежен iPad Pro, както и актуализиран Apple TV 4K, няма 3,5 -милиметровия жак за слушалки, който Apple беше толкова популярен за елиминирането от iPhone преди години.

Сега никой от съвременните iPad няма жак за слушалки, оставяйки хората да използват безжични слушалки като AirPods Max или Earbuds като AirPods, както и AirPods Pro.

Онези, които все още се измислят да използват кабел, могат, разбира се, но те ще изискват да получат ръце на USB-C до 3,5 мм жак за слушалки. Има много, които трябва да бъдат открити в Amazon, както и на други търговци, както и Apple също предлага един от него за 9 долара. Ако изисквате да включите слушалки или да работите в офис или институция, когато това е необходимост, ще изискате адаптер.

Отвъд Jack, новият iPad е огромно подобрение спрямо предишния режим. A14 Bionic е по -бърз от предишния A13 Bionic, докато премахването на бутона House създава много по -съвременно изживяване.

Сензорът за докосване на ID е стъпка към бутона в горната част на iPad. Справете се с ID остава функция, предлагана само на iPad Pro таблети, за съжаление.

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA профил пусна

Как да поправите бедния iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.3 на iPhone, както и актуализация на състоянието на iPad

iOS 16 съвместими, както и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ модификации Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.3 File на профила на OTA, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 окончателни връзки на IPSW, както и настройки на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *