, както и повече хора с смартфони се движат към типизиране на жестове, тъй като обслужва комфорт, както и по -бързо изживяване на писане. Всичко, което изисквате да направите, е да прекарате пръст с пръсти с буквите на клавиатурата, както и думата ви се въвежда автоматично. Тъй като типизирането на жестове използва вградения речник, както и прогнози за думи на клавиатура, рядко се случват правописни грешки.

Докосването е по -бавно, както и по -предразположено към правописни грешки от типирането на жестове. Както и това може да е една от причините, поради които типизирането на жестове е придобило по -голяма популярност през последните няколко години, че дори производителите осигуряват поддръжка на жестове за писане на своя фърмуер.

Swype беше едно от изключително първото приложение за клавиатура, което стартира жестове, въвеждайки в света на Android. Swype събра голям интерес с новия си опит за писане, както и има над милион изтегляния в самия Play Store. Сега Swype отново въведе нови функции с актуализацията си 2.0.

Swype сега разполага с изцяло нов магазин Swype, в който можете да получите нови великолепни теми, включително Star Trip, както и още. Swype също е включил клавиатурата на Emoji, посветена само за Emoji. Пълното обобщение на актуализацията е тук.

КАКВО НОВО

v2.0:

Клавиатура на емоджи

Нов магазин Swype с първокласни теми с участието на Star Trek

Нови езици – Лао, както и узбек латински

Подобрена автоматична корекция

Различни злополуки, както и корекции на грешки

За да влезете в магазина на SYWPE, както и да персонализирате клавиатурата си Swype, изисквате да натиснете, както и да държите клавиша Swype. Новата клавиатура на Emoji на Swype ви позволява бързо да търсите с многобройни емоджи, както и да разкривате емоциите си визуално, както и това, което може да бъде достъпно чрез натискане, както и да държите Go in Key, за да получите достъп до новата клавиатура на Emoji.

Swype ви позволява да персонализирате клавиатурата си, включително забавяне с дълги пресиони, продължителност на вибрациите, височина на клавиатурата, както и мини леви/десни клавиатури в режим на пейзаж. С Swype можете да архивирате личния си речник към облака, както и да го синхронизирате с всякакъв тип Android устройство. Така че можете да получите достъп до личния си речник, дори ако промените слушалката си.

Функцията за жизнен език на Swype ви предоставя незабавен достъп до постоянно актуализиран език на Swype и ви държи винаги толкова, колкото да се срещате с реално време, с многоброен модел, получен от новини. Функцията за горещи ключови думи осигурява незабавен достъп до най -популярните думи, както и на фрази, които хората използват в този момент.

Някои полезни функции на клавиатурата на Swype:

Най -мощните езикови дизайни на пазара тренират вашата джаджа, за да откриете уникалния си речник, както и да предвидите вашите думи въз основа на предишна употреба, Swype може да предвиди често използвани думи, както и фрази.

Swype поддържа повече от 80 езика за изтегляне, както и диалекти.

Сега Swype ви позволява да влизате в думи от два езика наведнъж! Думите, предложени от Swype, незабавно ще се променят на вашите двуезични езикови предпочитания.

Swype разполага с три уникални дизайна на клавиатурата на таблета: клавиатура на цял екран, малко и подвижна клавиатура, както и клавиатура с разделен екран.

Swype включва най-доброто в класа разпознаване на глас, така че можете бързо да отидете на свободни ръце, както и да диктувате текст с обикновен натиск на гласовия ключ на клавиатурата на Swype.

Swype поддържа „Talkback“ на Android, както и „Explore by Touch“ функции за достъпност. Когато функциите за достъпност са активирани, потребителят влезе в текст ще бъде изречен обратно.

SWYPE Sports Gesture Settings за ежедневни задачи като Изберете All, Cut Copy, Paste, както и търсене.

Swype ви предоставя бързо, както и удобно изживяване на писане с всичките му уникални функции, както и следователно да направите работата си продуктивна. Можете да получите приложението в Play Store с безплатни, както и платени версии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *