изглежда, че Apple дава на своите ценни клиенти още една причина да се чувства невероятно ценен. Все още публикувана промяна в правилата на Applecare+ очевидно сега позволява на тези, които купуват iPhone, да си вземат абонамент за Applecare+ до дванадесет месеца след закупуването на устройството.

Apple все още не е направила изменението на официалната формулировка на уеб страницата на Applecare+, но това представлява значително увеличение на 60 -те дни, предлагани преди това на клиентите.

Според хора, запознати с въпроса, тези, които купуват iPhone, вече ще могат да си вземат абонамент за Applecare+, стига устройството да е в рамките на първоначалния си едногодишен гаранционен период. Съпътстващият сайт и фин печат може да не са актуализирани, за да отразяват промяната, но уж е потвърден с старши съветник по AppleCare, което предполага, че Applecare+ за iPhone е много повече в съответствие с това, което Apple предоставя за други продукти.

Изглежда малко необичайно, че това просто се случва сега с честност. Потребителите, които предават пари на Apple или за Mac или Apple TV, винаги са били в състояние да закупят Applecare+ до дванадесет месеца след оригиналната покупка на хардуер. По една или друга причина, потенциално поради големия обем продажби на iPhone в сравнение с други продукти, както и вероятността от много повече замествания и проблеми, след закупуването на Applecare+ винаги е било ограничено до шестдесет дни за iPhone.

Тази нова промяна важи и за iPhone, които вече са закупени преди промяната, което предполага всеки, който е купил през последната година, ще има право на покупка на Applecare+.

Интересното е, че промяната на Applecare+ изглежда потенциално да се прилага само за потребителите в Съединените щати в момента, което предполага тези в други страни, като Обединеното кралство, Канада или Хонконг, всъщност може да не могат да се възползват от това щедро разширение .

Ако това се окаже така, би било разумно Apple да разбере и потвърди промяната в официален капацитет, както и всякакви ограничения, преди да се обърне объркване и потребителите в различни страни да започнат да предполагат, че ще имат право на нещо за нещо че не са.

(Via: Macrumors)

Може също да искате да проверите:

Изтеглете Popcorn Time IPA на iOS 10 [не се изисква джейлбрейк]

Jailbreak iOS 10.2.1 / 10.3 за iPhone и iPad [Последна актуализация на състоянието]

iOS 11 бета изтегляне, слухове, функции, дата на издаване [всичко, което знаем досега]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *