, желаели ли сте да поставите времеви марки на снимките, които сте заснели с вашия Android телефон? В тази статия обсъждаме няколко приложения, които могат да ви помогнат да добавите времева марка към снимки или снимки, с които обработвате вашето устройство с Android.

Ако някой тип от вас са имали камера, преди да се появят цифровите, може да сте открили не толкова финия печат за време на снимките, които е направил. Това беше дори вярно за видеокамерите, както и за това, че помогнаха хората да разберат точно кога е направена снимка. Digital Cameras съхраняват тази информация, както и много повече като Exif Data на файла с картини. Следователно, времевата марка на снимките бавно изчезна, както и не мнозина наистина го пропускат. Въпреки че, някои го пропускат, както и докато данните на exif са лесни за достъп, все още не е толкова просто, колкото да го четете от времева марка в ъгъла.

Смартфоните в наши дни са дигиталните камери за повечето хора, както и те са дошли дълъг метод по отношение на качеството на камерата. Повече от хардуера, фотографията на смартфони зависи от софтуерното приложение, както и от обработката на картини. Тази софтуерна магия на приложението даде възможност на малките сензори на телефоните да произвеждат изкуствени ефекти на боке, да намерят подходящи настройки на камерата автоматично въз основа на осветлението, както и на обекта, както и дори да добавят водни знаци в някои случаи. Повечето телефони обаче не предоставят на хората избор да добавят времева марка към заснетите снимки.

Използвайте приложения за камери, за да улавяте снимки с времева марка

Ако искате да направите това, има само няколко възможности за избор. Можете да редактирате снимка, след като я направите, както и да добавите време, както и да се срещате ръчно, което е толкова непрактично, колкото звучи. Другият вариант, много по-лесен, е да изтеглите приложение за трети страни, което го прави за вас. Дори и с приложенията имате няколко опции. Можете или да добавите времевата марка веднага, докато правите снимката, или можете ръчно да изберете снимки от вашата галерия, както и да оставите приложението на приложението избраните снимки, като прочетете данните им за exif.

Не пропускайте: 5 най -добрите приложения за Android, за да добавите замъгляване на въздействията към снимките

Photostamp камера

[Googleplay url = ””]
Както подсказва името, Photostamp Camera е приложение за камера на трети страни, което означава, че има собствен интерфейс на камерата около визьора, който можете да използвате за заснемане на снимки, които ще имат времева марка върху тях. Функцията за времеви марки вече е активирана по подразбиране, както и можете също да промените нещата за нея. За да направите това, просто докоснете иконата на настройките в горната десница. Точно тук можете да промените формата на датата, размера на шрифта, формат на шрифта, настройката за промяна на печата, както и да промените цвета на печата.

По същия начин има и други печати, които можете да добавите вместо времевата марка, като персонализиран подпис, поставете данни и т.н. Ако искате да добавите времева марка или всякакъв вид други печати към снимка, която вече сте направили, можете да направите, можете да направите Това също, като влезете в галерията, която е видима вляво от затвора на камерата. Просто докоснете иконата на печата в горната част, когато откриете снимка, която искате да подпечатате.

Трябва да прочетете: Точно как да превърнете снимките на камерата във филм на Android

Добавете времева марка към снимки, използвайки приложението за камера на стоковете

Следващите няколко приложения нямат собствен интерфейс на камерата. Вместо това те ви позволяват да използвате предпочитаното от вас приложение за камера, за да правите снимки, както и да добавите времеви печати по -късно. Процесът също може да бъде автоматизиран за всяка снимка, която правите. Той е почти толкова добър, ако не много по -добър от промяната в друго приложение за камера.

Auto Stamper ™

[Googleplay url = ””]
Auto Stamper е безплатно приложение, което прави това, което заявява, но е малко агресивно с рекламите. Чудесно е, че той автоматично добавя времеви марки към вашите снимки, така че не е нужно да го използвате често. Когато предоставите необходимите разрешения, AutoStamper на Toggle вече е включен. Дата и час са изборът по подразбиране също за печат, така че да сте страхотни. Ако правите изискване за промяна на печат, подпис или лого, можете да го направите. Настройките могат да бъдат достъпни от чекмеджето на страничното меню, като плъзнете от левия ръб на екрана или докосвате бутона на менюто в горната лява.

Избор на редактора: 5 най -най -тежки игри за устройства с Android

Безплатната версия на приложението ви позволява да променяте стила на дата, както и размера на шрифта в настройките. За повече опции ще се изисква да закупите приложението. Всеки път, когато правите нова снимка от всеки тип приложение за камера, Auto Stamper ще намери новата снимка, както и в рамките на няколко секунди, трябва да видите съобщение за тост, посочено, че е добавен избраният от вас печат.

Камера на времевата марка

[Googleplay url = ””]
Това е платено приложение, но получавате достатъчно функции за много малкото разходи, които плащате за него. Това е много по -излъскано приложение, което не само ви позволява да добавите времева марка, но също и всеки тип персонализиран текст, който искате към вашите снимки. Именно когато отворите приложението, то ви предлага много стилове, от които да изберете. Когато го направите, можете да се променитеnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *