, ако сте издържали за второто поколение Apple Watch в наистина надеждите на носещото показване някъде в началото на тази година, нов доклад предлага че ще трябва да изчакате много по -дълго време. Докладът предполага, че Apple Watch 2 няма да се появи до по -късно през 2016 г.

Докладът – позовавайки се на основните „източници, запознати с плановете на Apple“ – говори за това, че Apple засилва някои нови партньорства за Apple Watch 2, които могат да стимулират производството на някои нови аксесоари за нейното „най -лично устройство“. Пътната карта на март за действителното пускане на устройството обаче просто не е реалистична. Докладът все пак продължава да споменава, че Apple все още може да продължи с медиите си през март 2016 г., дори когато може да разкрие Apple Watch 2. Предполагането зад препоръката, че часовникът няма да бъде подготвен за този идващ март, е подкрепен от Истината, че няма основен индикатор от мрежите на веригата на доставки, за да намекне, че производството се подготвя за устройството.

Спекулациите, изливащи се в публичното пространство досега, предполагат, че Apple Watch от второ поколение може да бъде пуснат някъде през март, докато един конкретен доклад говори за издание на Q2 2016. Това проспективно издание съвпадна добре с още един слух, според който Apple планира медийно събитие през този месец, което се спекулира като изключително ориентирана към Apple Watch.

В най -новата бета версия на WatchOS 2.2 има някои индикации, които намекват за нов хардуер, който е в работата в Apple Camp. Носи се, че Apple Watch от второ поколение се доставя с подобрена хардуерна спецификация, която включва камера FaceTime.

Изключително лесно е да се предположи, че Apple ще удари дванадесетмесечен цикъл на освобождаване с Apple Watch; В крайна сметка, обикновено можем да предвидим кога идва нов iPhone или iPad. Запазвайки това, казано, Apple Watch е напълно нова категория продукти за базираната в Купертино компания, което от своя страна затруднява просто да се предположи, че всяка година ще се стартира нова версия. Оригиналният продукт, който докато беше разкрит в края на 2014 г., беше представен през април 2015 г. Ако не видим нова версия през този март, може би Apple да планира 18 -месечен модел на издаване на този продукт? Все още не можем да сложим пръст върху него.

(Източник: TechCrunch)

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *