Ето как да се подготвите за iOS 12 актуализация на вашето iPhone, iPad или iPod Touch устройство, което в момента работи iOS 11 по най -добрия начин.

Не всички стъпки по-долу ще бъдат подходящи за вас, а някои части всъщност могат да бъдат много по-важни за някои хора от други, но е от съществено значение да имате пълен изглед отгоре надолу от най-добрите неща, които да направите, за да подготвите устройството си За основна инсталация на фърмуера.

Проверете съвместимостта на устройството

Не можете да инсталирате iOS 12 или новото приложение за преки пътища, ако те не са съвместими с вашето устройство. Така че, имайки това предвид, няма смисъл да преминавате през останалата част от този процес, без да проверявате това на първо място.

Съвместимост на iOS 12: Списък за съвместимост на iOS 12 за iPhone, iPad, iPod touch устройства

Съвместимост на приложението за пряк път: съвместимост на iOS 12 SIRI за iPhone 6, 6 плюс, 5s

Ако имате Apple Watch

Ако имате Apple View сдвоен и активен с телефона си, тогава ще искате да го подкрепите и много повече от вероятно да получите WatchOS 5, за да се насладите на най -добрата съвместимост между двете платформи: как да архивирате и възстановите Apple Преглед [Ръководство].

Актуализирайте iTunes

Обикновено това винаги е така и трябва да се разбира, но се уверете, че стартирате най -новата версия на iTunes. Това ще гарантира съвместимост с вашето iOS 12 устройство.

Актуализирайте всички приложения за приложения

Насочете се в магазина за приложения и гарантирайте, че всички приложения се актуализират до най -новата версия. Всеки разработчик, който е изтласкал поддръжка за iOS за ден на стартиране, който ще имате гарантирано.

Заредете устройството си iOS на 100%

Това може да не е напълно наложително, но трябва да се уверите, че имате достатъчно такса на устройството, за да продължите. Ако е възможно, уверете се, че устройството е заредено до максимум 100%.

Запознайте се с функциите на iOS 12

Едно от страхотните неща за инсталирането на чисто нова версия на iOS на устройството всъщност е да се играе с него и да разберете какво е новото. Ако обаче искате добро обобщение на това какво да очаквате и решите да знаете в какво влизате, така да говорите, тогава можете да получите обобщение на функциите на iOS 12, тук: 150+ скрити функции на iOS 12 за iPhone и iPad [списък за изпълнение].

Безплатно съхранение

Уверете се, че имате възможно най -много място за съхранение. Това наистина се отнася само за тези с устройства с ограничено пространство, но има няколко стъпки, през които можете да преминете, за да върнете малко място за съхранение на вашето устройство: 10 предложения за напълно безплатно място за съхранение на iPhone, iPad [Guide].

Създайте резервно копие

Това може да е чрез iTunes или iCloud, но е от съществено значение всъщност да го имате на място. Малко вероятно е нещо да се обърка с инсталирането на iOS 12, но никога не боли да бъде възможно най -защитено:

Архивиране през iCloud

Стъпка 1: Стартирайте приложението Настройки на устройството и се насочете към iCloud> Backup.

Стъпка 2: Уверете се, че превключването на резервно копие на iCloud е превключен в положение ON.

Стъпка 3: Докоснете опцията за архивиране сега.

Архивиране през iTunes

Стъпка 1: Свържете iOS устройството към PC или Mac VIAS USB. iTunes вероятно ще стартира автоматично, но ако не го стартира.

Стъпка 2: Под опцията Backups изберете този компютър и се уверете, че е избрана опцията за резервно копие на iPhone.

Стъпка 3: Натиснете бутона Back Up Now, за да започнете.

Проверете състоянието на Jailbreak

Интересувате ли се от Jailbreaking вашето устройство и получавате достъп до Cydia или Sileo, когато то е пуснато? Ако да, тогава стойте далеч от тази надстройка засега. Можете да проверите много повече за ситуацията на iOS 12 Jailbreak тук: Jailbreak iOS 12 / 12.0.1 / 12.1 на iPhone и iPad [актуализация на състоянието].

Проверете времето за освобождаване във вашия регион

Ако искате да сте горещи по петите на iOS 12 и да го инсталирате почти веднага след като бъде пуснат, тогава ще трябва да знаете кога падне във вашия регион. Знаем, че Apple ще стартира iOS 12 в 10:00 ч. Тихоокеанско време в понеделник, 17 септември, но как това се прехвърля във вашия регион? Разберете, тук: IOS 12 Изтеглете времето за освобождаване в местната часова зона на вашия регион.

Изчакайте актуализацията да се пусне

Сега най -вълнуващата част, но една от най -важните, за съжаление. Седнете търпеливо, прегледайте отброяването на часовете и изчакайте Apple да натисне превключвателя при пускането на iOS 12.

Насладете се и не забравяйте да намерите всички скрити функции и подобрения!

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *