хора в наши дни харчите много пари за сигурност. Особено хората с новородено бебе или някой, който пътува много, са много по -загрижени за безопасността, отколкото всеки човек, както и те обикновено са склонни да създават видеонаблюдение или камери за безопасност около дома си, за да се уверят, че каквото и да е, както всички са в безопасност .

Но много от тях спират да работят, за да забележат истината, че имат високомощно, както и много мъдро приспособление с тях по някакъв начин, които са напълно способни да функционират като предпазна камера или монитор за видеонаблюдение.

Да, говоря за вашия смартфон, както и ако вие, по какъвто и да е вид възможност да притежавате по -стар смартфон или допълнителен, тогава можете да го превърнете в екран за видеонаблюдение, за да се насладите внимателно на обкръжението си, когато не сте вкъщи.

Също така, използването на вашия Android телефон като екран за видеонаблюдение има много предимства пред стандартните системи за проследяване. Като за начало, това е напълно безплатно за разходите, както и не е нужно да правите какъвто и да е вид допълнителна работа или да настроите допълнителни хардуерни елементи, за да работи.

Най -хубавото е, че носите смартфона си със себе си по някакъв начин, което показва, че можете да екранирате CCTV Cam или да получите информирания отвсякъде.

Ето точно как да използвате вашия Android телефон като екран за видеонаблюдение, както и да не се притеснявате, че е толкова основен, колкото инсталирането на приложение само с няколко допълнителни стъпки.

Уверете се, че другият ви телефон с Android, стар или Extra е в работно състояние, както и е свързан с WiFi мрежа, преди да продължите допълнително.

Етап 1:

Изтеглете Настройте Alfred DIY CCTV House Cambe CAM на телефона, от който искате да екранирате дома си, или всякакъв вид друго местоположение.

[Googleplay url = ””/]
Стъпка 2:

Сега настройте точно същото приложение на вашия вторичен Android телефон, който ще използвате като CCTC монитор.

Не пропускайте: Как да използвате разпознаването на лицето за отключване на устройства с Android

Стъпка 3:

Сега отворете приложението както на телефона, така и след това изберете избора на клиента на един, както и избора на CAM от другия, както и щракнете върху Напред.

Стъпка 4:

Сега трябва да посочите в точно същия акаунт в Google и на двете джаджи, за да сте сигурни, че те са синхронизирани правилно.

Стъпка 5:

След като влезете, приспособлението, което сте избрали като камера, сега ще започне да проследява обкръжението ви.

Стъпка 6:

Вече можете да използвате другия си телефон с Android, за да изберете другата джаджа, за да видите онлайн емисия за това, което CAM записва.

Това е. Вече можете да използвате вашия Android телефон като екран за видеонаблюдение, както и има и няколко завладяващи функции, които включват приложението освен мониторинг.

Прочетете също: Вземете много по -безплатна зона на интериорно съхранение на Android с VM Tweak

Можете да записвате всеки път, когато искате да запазите видео, за да го видите по -късно или да го споделите с някого, да използвате фенерчето или инфрачервената настройката на гърбицата, за да екранизирате вашия младеж или да го използвате през нощта.

Ако получите Pro версията, също така получавате HD висококачествено проследяване, както и получавате достъп до уеб приложението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *