Като Sony Mobile, Time, както и отново, показаха своята последователна подкрепа за нас подземно-разработчици общността, многобройни бяха скептични по отношение на това колко дълго ще запази толкова, колкото и това. Докато OEM производителите по света продължават да разбиват всички лицензи за GPLV2 и Apache, изключително много като престъпления на свободни, Sony прави обратното, като предоставя всичко това на световната общност на широките дизайнери.

С 5 ″ 1080p с висока разделителна способност ~ 441 ppi пикселен екран, седнал на четириядрен 1.5GHz Qualcomm S4 Pro с 2 концерта RAM, както и с 13,1 MP камера, няма съмнение, че очакването е на върха за това бебе В сегмента на потребителската електроника, колкото и да е много повече в XDA, както и в дизайнерите общността. Кой обаче е вярвал, че молитвите ще бъдат отговорили толкова скоро? В изключително скорошен екран на Awesomeness, Sony Mobile пусна пълния си изходен код на ядрото на техния шоу-стоп, Xperia Z! Това накара многобройни дизайнери да слюнят очите си, както и да плачат от радост, тъй като виждат Месията сред производителите да правят това, което отдавна желаят. И всичко това преди телефонът дори е влязъл в Sale World! Какво прекрасно лакомство!

Sony вече ни е показал своя ангажимент преди, като най -новият пример е изданието на източника на ядрото за тяхното Alpha Jellybean Develive for Xperia T, Sure Sony не е единственият, който прави този тип неща, но други, които са го направили, са направили, са направили Ужасна работа по него, като не пуска пълен източник на ядрото, което може да се изгради. Уроци, научени HTC, както и Samsung? Харесвате ни, харесваме ви обратно десет пъти.

Така че, ако искате да си изцапате ръката, преминете към сайта за изтегляне на Sony Developer Developer! Разработете собственото си ядро, погледнете страхотните неща, които са направили на техния край, всичко, което може да ви интересува. Разкажете ни за това, в което вярвате в коментарите по -долу!

източник:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *