, вземете тази кабелна телевизия с висока скорост на Ivanky 4K HDMI, която е с дължина 10 фута и намалява само до 5 долара. Тази сделка за ултра издръжлива кабелна телевизия няма да продължи вечно.

Този тип кабелна телевизия е идеален за всеки, който има съществуващ 4K телевизионен комплект или който планира да закупи такъв и е отложен от често възмутителните цени, които са в сила за изпълняващи HDMI кабели. Тази кабелна телевизия също е съвместима с редица високоефективни стрийминг устройства, като Apple TV 4K, NVIDIA Shield TV, 4K Fire TV на Amazon и редица други устройства с 4K.

От качествена и дълготрайна гледна точка металната екраниране на калайд и златисто, устойчиви на корозия конектори могат да се предпазят от външни сигнални смущения, гарантират стабилно предаване на сигнала и намаляват загубата на сигнал. Можете също така да сте гарантирани, че ще получите продукт, който е невероятно устойчив и който осигурява много бретон за малкото количество долар, който плащате. Това е с първокласно тънък алуминиев черупка и висококачествено найлоново сплетено яке. HDMI кабелът може да издържи тест за огъване от 10 000+ пъти, без да намалява гъвкавостта на кабелната телевизия и да гарантира възможно най -добрата ефективност.

Всъщност никога няма да помислите за кабелна телевизия от тази природа, изглеждаща страхотно, но сплетеният дизайн предполага, че ще изглежда фантастично в същото време като осигуряване на изключително изживяване с ефектен златен конектор. Тази кабелна телевизия ще работи чудесно за всичките ви 4K устройства, но също така се препоръчва от Ivanky за PlayStation 4 като изключително изпълнителен вариант.

Ако се интересувате от закупуване на този 4K HDMI кабел, тогава трябва да знаете какво да правите досега. Насочете се към директната връзка по -долу, за да защитите тази отстъпка. Просто не забравяйте да използвате доставения код за отстъпка, за да отключите рекламираната цена.

Купете: Ivanky High Speed ​​18Gbps HDMI 2.0 кабелна телевизия от Amazon: $ 5 Използване на код 76YOQ7E6 | Оригинална цена: $ 13

Може също да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 14.5.1 IPSW връзки, файл на профила на OTA заедно с iPados 14.5.1 пуснат

Jailbreak iOS 14.5.1 Използване на Checkra1n, ето как да [ръководството]

Как да понижите iOS 14.5.1 и iPados 14.5.1 [Урок]

Как да поправим лошия iOS 14 източник на живот на батерията [Ръководство]

Преобразуване на фабрика Wired Apple Carplay в безжичен Apple Carplay в колата си лесно, ето как

iPhone 12 / Pro протектор на екрана с закалено стъкло: Ето най -добрите

Най-добрият iPhone 12, 12 Pro калъф с Slim, Wallet, Ultra Thin Design? Ето нашите най -добри снимки [списък]

Най -добър iPhone 12 Малък протектор на екрана: Ето списък, който си струва да проверите

Най -добрият iPhone 12 Pro Max протектор на екрана: Ето списък, който си струва да се провери

Apple View Ecg App Hack: Активирайте извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *