, няма недостиг на фотографски приложения в App Store. От решения от край до край като Camera+ и Snapseed, до фокусирани като DMD Panorama и Incredibooth; Има по нещо за всеки!

Един вид пазар на приложения за фотография, който е наситен (предназначен за каламбур), е този на селективни приложения за фотография за оцветяване. Зареждате снимка в черно и бяло и след това изберете части от снимката, които да оцветявате. Резултатът, ако бъде изпълнен правилно, може да бъде много, много привличащ вниманието.

Приложенията за селективно оцветяване също се предлагат в два вида: приложения, които ви позволяват да изберете определен цвят, докато правите снимка или такива, които ви позволяват да редактирате цветове след това. SplashCam е пример за първото, а приложението, което обхващаме днес – Colors Prokes – е много добър пример за втория.

След стартиране на потребителите се представят с възможност да направят снимка с помощта на вградената камера, да зареждат снимка от ролката на камерата си или от техните албуми във Facebook. След това можете да изрежете снимката в съотношение 1: 1. След това потребителите се отвеждат в основната част на приложението, където могат да извършват селективно оцветяване.

И Colors се избира селективно-цветове като шампион! След като позиционирате изображението с помощта на раздела Pan & Zoom, можете да върнете родния цвят на изображението чрез нежно галещи части, които искате да върнете към живот. За да улесните нещата, Colors Prokes показва наслагване в горните ъгли, така че всъщност можете да видите какво оцветявате. Можете силно да персонализирате диаметъра, непрозрачността и мекотата на четката по подразбиране – плътно кръг.

Други приложения биха спрели в този момент, но цветовете? Не. Той се предлага с четири различни HDR филтри, които наистина могат да направят вашата снимка поп, основни слоести опции за регулиране на изображението и способността да се оцветява, използвайки вашия собствен персонализиран цвят (вместо, знаете, връщането на родните цветове). Опциите за отмяна и деколоризиране също са достъпни, в случай че се почувствате, че не сте оцветявали правилно нещата за първи път.

Голяма част от това, което прави Colors Prokes толкова страхотно, е неговият лесен за използване, оживен потребителски интерфейс, който поставя всичките си най -важни функции за докосване или, в Max, на две. В нито един момент от моето тестване не се чувствах объркан относно функциите на приложението.

След като приключите с създаването на шедьовъра си, можете да го запазите на камерата си или да го споделите в онлайн услуги като Facebook, Twitter, Instagram, Flickr или да изпращате по имейл. Предлагат се и опции за печат и „Изпращане на картичка“.

Colorstrokes е силно, силно препоръчително приложение. Ако сте в селективно оцветяване, не търсете повече от това!

(Източник: Цветовете за iPhone в iTunes App Store)

Не забравяйте да разгледате галерията на нашата галерия за приложения за iPhone и iPad приложения, за да разгледате още приложения за вашия iPhone, iPad и iPod Touch.

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *