Prime Day 2019, както и изчезна, но Amazon продължава да предлага отлични сделки. В момента, от това, което вероятно ще бъде ограничен период от време, в интернет бегемота предлага две ехо точки от трето поколение за цената на еднократно устройство.

Amazon Echo DOT се самоутвърждава най-успешният мъдър говорител на компанията, който предлага. Това до голяма степен е продиктувано от разходите, тъй като Little Puck във формата на шайба предлага Alexa Integration, без да има изключително завишена цена или цена, което означава, че повечето не могат да плащат за това. Всъщност, според нашия опит, тези, които купуват по-скъпния хардуер Echo, като самия Echo или 10-инчовото ехо шоу, също се хващат за ехо точка като придружаващо парче хардуер. Голяма част от хората ги използват в коридор или по -малко пространство, като резервна спалня или офис, за да вървят заедно с по -голямата Echo мрежа.

Тази оферта също е за ехото от трето поколение на Amazon, което означава, че е най-доброто от най-добрите. Той включва разкошен материал в материала, както и има подобрен интегриран високоговорител за подобряване на аспекта на аудио изхода на аксесоара. Той заема до голяма степен същият физически отпечатък като хардуера, който е дошъл преди него, обаче е опакован в много по -елегантен, както и физически привлекателен дизайн. Въпреки това той също включва точно същата ефективност, както и сила, която потребителите обичат. Като пример, когато работите с приложението Amazon, той предлага безпроблемно стрийминг на музика с редица платформи, включително Amazon Music, Apple Music, Spotify, Sirius XM, както и други.

Също така може да се използва с богат набор от умения на Alexa, които са предназначени да удължат производителността на Echo DOT по подобен метод, за да могат точно приложенията да удължават производителността на смартфоните, както и на таблетите. Echo DOT може също да бъде окован с друг хардуер на Echo в същата мрежа, за да се създаде групирано аудио изживяване, което обхваща няколко пространства, както и подове на имота. На тази цена, както и да мислите за получаването на две за цената на един, е лудост да преминете шанса на директната връзка по -долу.

Купете: Amazon Echo DOT, трето поколение, двупак от Amazon: $ 49.99, използвайки код dot2pack | Оригинална цена: 100 долара

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете iOS 13 Beta 3 IPSW връзки, UTA профил Актуализация заедно с iPados 13 Beta 3

Изтеглете iOS 13 beta 3 профил без акаунт в UDID / дизайнер, ето как

Изтегляне: iOS 13 BETA 3 17A5522G IPSW Връзки, OTA Ревизирана актуализация, пусната на Devs

Jailbreak iOS 12.2 Използване на UNC0VER 3.3.0 IPA

Инсталирайте WhatsApp Web на iPad благодарение на iOS 13, както и на iPados 13

Скрити функции 100+ iOS 13 за iPhone, както и iPad [списък за изпълнение]

Как да понижите iOS 13 / iPados 13 бета до iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, съвместимост на iPados за iPhone, iPad, iPod touch устройства

Изтеглете iOS 13 Beta 1 IPSW връзки и настройте на iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *