iOS 13 / 13.1 Дата на окончателната версия на версията е разкрита от Apple за iPhone, както и потребители на iPad. Точно ето подробностите за него.

Донякъде е на събитие за Apple. Буквално. Бизнесът на Тим Кук не само използва предано медийно събитие, за да разкрие нов хардуер, но също така също е предоставил обществеността точно това, което искат: Официален iOS 13 / 13.1, както и дата на издаване на iPados 13.1!

Когато настъпва събитието на Apple септември, медиите, иновационната общност, както и обществеността, обичаща технологията, обикновено се настройват на самото събитие или към нашата защита, за да видим точно какво ще пусне новият хардуер Apple.

Новият дизайн на iPhone на компанията винаги е от първостепенна стойност на пазар, който редовно се опитва да намери следващата иновация. Запазвайки това каза, основното софтуерно приложение, което захранва iPhone, както и iPad, е много по -важен, както и се консумира от много повече хора, отколкото тези, които се опитват да намерят следващото огромно хардуерно издание.

iOS 13, както и iPados 13 ще бъдат изтеглени, инсталирани, както и консумирани ежедневно от хората по целия свят, независимо дали инвестират в iPhone 11 на Apple или нов iPad. Софтуерното приложение има съвместимост с голям брой исторически устройства на Apple, което показва, че е жизненоважно за тези собственици на джаджи, както и не само за тези, които са в настройка да инвестират в нов хардуер. Сега, благодарение на това най -настоящо събитие, ние разбираме, че Apple ще направи iOS 13 онлайн този идващ четвъртък, 19 септември 2019 г. iOS 13.1, както и iPados 13.1 Final ще бъдат предложени на 30 септември. Това показва, че всички съвместими iPhone, iPad , както и хардуерът на iPod Touch могат да се възползват от всички подобрения на Apple, както и от модернизиране на производителността само за няколко дни или седмици.

Разбира се, дизайнерите ще получат възможност да отидат на тържеството преди това издание благодарение на моменталното излизане на IOS 13 Golden Master (GM) семе. Точното точно същото развитие, което ще го превърне в ръцете на дизайнерите, предоставени като официалния GM, също ще бъде точно същото развитие, което се издава на обществеността само за няколко дни. Спестете за всякакъв вид значителни открития на шоуто в този GM, разбира се!

И така, там го имаме! Предварителните бета на iOS 13 бяха изтласкани в ръцете на дизайнерите в началото на юни. Сега, малко повече от три месеца по-късно, както и след засяване на множество семена преди пускането, Apple последно предостави дата за всички съвместими собственици на джаджи, които да се възползват от плодовете на трудната работа на компанията.

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете iOS 13 GM IPSW връзки и настройте на iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [урок]

Изтеглете iOS 13 GM IPSW връзки, както и OTA за iPhone

iPhone 11 срещу iPhone 11 Pro срещу 11 Pro Max срещу XR / XS / MAX [Сравнение на спецификации]

iOS 13.1 Beta 3 Link Data Data Data Link Without Dev акаунт, ето как

Изтеглете iOS 13.1 Beta 3, iPados 13.1 Beta 3 IPSW връзки, ATA актуализация за iPhone, iPad

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Актуализация на състоянието [непрекъснато актуализирано с най -много текуща информация]

IOS 13 GM Профил за изтегляне на данни за изтегляне на OTA, защо не е наличен?

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *