, стигнахме до това време на деня отново, когато седнете да седнете, разгледайте малко малко Иновационни сделки, както и да изберете дали искате да въведете някои прекрасни нови джаджи, както и аксесоари в живота си, без да се налага да плащате пълна цена.

Има истински стил на Apple, който работи с днешните технологични сделки.

Като наш читател, днес имате шанса да получите 12-инчови MacBook, безжични слушалки Beatsx, тарифи за отстъпки на iTunes карти, както и прекрасен аксесоар, предназначен за Apple Watch. Всички с приложени големи дисконтови ставки. Уверете се, че проверявате всяка сделка, разгледайте цената, както и действайте бързо, ако видите нещо, което искате.

Безжични слушалки Beatsx в ухо (89,99 долара, обикновено 149 долара)

Ако ще закупите някои слушалки, тогава наистина искате да сте сигурни, че те отговарят на вашите изисквания. Тези безжични слушалки Beatsx ще ви осигурят леко изживяване с отличен живот на батерията, забележително качество на звука, както и дори функция за бърза такса, която ви позволява да получите бърза мощност в хардуера. Те се захранват от Apple W1 чип, което показва, че получават и тези прости производителност на Airpods, подобни на Airpods.

Купете: Beatsx безжични слушалки от ухо от Amazon: $ 89.99 | Оригинална цена: $ 149

Дванадесет южен часовник за Apple Watch ($ 32.49, обикновено $ 49.99)

Дванадесет юг винаги е бил разбран за проектиране, както и за производство на изключителни аксесоари за хардуера на Apple. Както и този аксесоар за TimePorter за Apple Watch не се различава. Изглежда прекрасно, както и е красиво проектирано с простотата, която бихте очаквали от дванадесет юг. Това ще ви осигури възможност да прехвърлите вашия Apple Watch в допълнение да го таксите.

Купете: дванадесет южен часовник за Apple Watch от Amazon: $ 32.49 | Оригинална цена: 50 долара

13-инчов MacBook Pro с Touch Bar (1,249,99 долара, обикновено 1,799,99 долара)

Този 13-инчов MacBook Pro е версията за 2016 г., която включва великолепната сензорна лента за допълнителни взаимодействия. Той има 2.9GHz Intel Core I5 ​​двуядрен процесор, 8GB RAM, в допълнение към споменатата по-рано сензорна лента, както и сензор за допир ID за биометрично откриване. Това е един от моделите на Apple MacBook Pro, така че има най-добър смисъл да го вземете в момента с прилагания този процент на отстъпки. Предлага се както в сребро, така и в зона сиви цветове.

Купете: Apple 13-инчов MacBook Pro с Touch Bar от eBay: $ 1,249.99 | Оригинална цена: 1800 долара

$ 100 App Store и iTunes код ($ 85, обикновено $ 100)

Е, нека бъдем искрени тук, ако рутинно използвате App Store или закупувате материали в iTunes, тогава това е не-мозъчен. Разделите се с $ 85, както и в замяна, ще получите имейл, съдържащ код на iTunes, който ще ви позволи да похарчите 100 долара за какъвто и да е материал, който искате от приложимите магазини на Apple, като приложения, игри, музика, филми, телевизионни предавания, Абонаменти, книги, както и други. Това обикновено ви позволява да имате безплатни пари.

Купете: $ 100 App Store & iTunes код от eBay: $ 85 | Оригинална цена: 100 долара

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *