Apple става все по -ефективен, когато се отнася до липсващите по -рано отчетени времеви диапазони. HomePod, ораторът на Siri, захранван от компанията, който се подразбира навреме за празничния сезон за пазаруване, се забави и избута обратно в „Ранната“ 2018.

И сега, след като първоначално обяви партньорство с Microsoft, което ще донесе iTunes в Windows Store преди годината навън, изглежда, че изданието страда от същото ниво на закъснения.

През май тази година Microsoft обяви по време на конференцията си за изграждане, че двете компании работят заедно, за да внесат версия на iTunes в магазина на Windows. Разкриването на Windows 10 S подсказва, че собствениците на устройства, работещи, че операционната система ще може да изпълнява и инсталира софтуер и приложения, предоставени и инсталирани директно от магазина на Windows.

Понастоящем Apple предоставя iTunes като специализирано изтегляне от собствения си сайт за потребители на Windows, което означава, че потребителите на Windows 10 S никога няма да могат да използват iTunes и всичко, което предоставя на техните машини, тъй като не поддържа класически приложения за Windows. Гаранцията за версия на Windows Store беше въведена за борба с този проблем. Официално изявление на говорител на Apple потвърди забавянето:

Работим с Microsoft, за да доставим пълното преживяване на iTunes на нашите клиенти и ни трябва малко повече време, за да се оправим.

Във време, когато изглежда, е тук.

Изглежда няма решение, взето от страна на Apple, за да отслаби изцяло проекта и да пренебрегне потребителите на Windows 10 и наскоро преименуваното Microsoft Store, но също така е очевидно, че изявлението на Apple „Нуждаете се от малко повече време“ е Generic Cupertino Company Company Говорете за „Тук не предлагаме никакъв времеви диапазон.“

Това едва ли е най -значителното забавяне и е малко вероятно да разроши многобройните пера, но със сигурност е удар за тези, които искат iTunes и Apple Music на Windows 10 S. Подобно на HomePod, ще трябва да се преместим в Нова година и да видим дали има Допълнителни съобщения се правят от Apple по темата.

Може също да искате да проверите:

iOS 10.3.3 Jailbreak става подробно, ето какво трябва да знаете

Намаляване от iOS 11.2.1 до 11.1.2 за Jailbreak вече не е възможно, ето защо

iOS 11.2.1 / 11.2 Jailbreak Untethered е успешно постигнат

Изтегляне: iOS 11.2.5 Beta 1 IPSW Links, OTA Update, пуснат за iPhone и iPad

Изтеглете iOS 11.2.1 IPSW връзки и актуализация на OTA с Vital Fix

Изтеглете iOS 11, 11.2, 11.1.2 Връзки и инсталиране на iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Урок]

Downgrade iOS 11 / 11.2.1 до 11.1.2 на iPhone или iPad [ръководство за изпълнение]

Jailbreak iOS 11 / 11.2.1 / 11.1.2 на iPhone и iPad [актуализация на състоянието]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *