Независимо дали сте подправен индивид за Android или нов, трябва да почувствате липсата на двигател в родния стил на вашето устройство. За много модове, изработени по поръчка на Android индивиди, ROM, 3-то празнуване, както и пакетите на иконите са основни показва, че да стилизират джаджата им, който искат. Не че всички джаджи на Android на Bereft от поддръжка в родния стил.

Сега някои производители изглежда разбират желанието на потребителите. LG, HTC, както и Sony Gadgets поддържат цветни теми, както и наскоро Samsung представи вграден двигател в стил в няколко от своите телефони. Наскоро въведеният Galaxy S6, заедно с множество хардуер, както и подобрения на софтуерните приложения, също носи двигател в стил по подразбиране. Galaxy S6 домове мощна система за тематика, която позволява на хората да правят тежка персонализация на потребителския интерфейс на TouchWiz.

Двигателят в стил S6 е по -скоро различен от системата за тематика, открита на джаджи LG, HTC или Sony, както и по -добре до CM Style Engine. Прилагане на нов стил върху модификациите на Galaxy S6 неща като тапета на екрана на къщата, шрифтове, настройки, както и изскачащи прозорци, набиращи се, съобщения, както и диалогови кутии, както и така нататък.

Новата система за тематични тематики на Samsung в момента е специална за Galaxy S6 само в света на Android, такъв тип изключителност остава непокътнат само за няколко дни. Благодарение на нашия мъдър дизайнерски квартал, както и на качеството на с отворен код на Android! Вчера споделихме изцяло новия порт на HTC One M9 за всички джаджи, работещи с AOSP, както и CM базирани ROM, както и днес имаме още един порт от Galaxy S6.

Ако притежавате вкоренен Samsung Galaxy S5, S4 или Galaxy Note 4, Albe95 има огромна изненада за вас! Да, той е открил прост метод за активиране на Galaxy S6 Style Engine на тези устройства. Получаването на тематичната система на Galaxy S6 на телефона ви е толкова просто, колкото да копирате някои данни в системния дял на вашия телефон, както и да направите малко корекция в функциите.xml, използвайки коренен браузър.

Инструкции за активиране на двигателя в стил Galaxy S6

Уверете се, че имате вкоренен Galaxy S4, S5, както и Note4. Можете също така да опитате MOD на Galaxy Note 3.

Вашата джаджа трябва да има акции, базирана на Lollipop ROM.

Уверете се, че на вашето устройство имате инсталирано приложение за браузър на Root Data. Ако не, настройте го сега: [Googleplay url = ””]

Настройте и зает кутия на телефона си. Когато приложението е инсталирано, го отвори, както и да настроите скрипта на натоварената кутия. [Googleplay url = ””]

Изтеглете данните за Enabler Style Lollipop в един цип, както и разкопчайте файла: lollipop_themes_enabler.zip

Сега копирайте папката lollipop_themes_enabler на вашето устройство.

Отворете приложението на браузъра, отворете папката Lollipop_themes_enabler Отворете го. Ще откриете два подпапки вътре, а именно приложение, както и CSC.

Отворете папката с приложения, както и копирайте съдържанието му в директорията на системата/приложението на вашия телефон. Не пропускайте да не забравяте да задавате разрешения за данни за всеки от копираните APK данни на RW-R-R– (0644). За задълбочени посоки за грижа за разрешение за данни проверете този урок.

Сега отворете папката CSC, копирайте theme_app_list.xml, както и я поставете в System/CSC. Не пропускайте да не забравяте да поправите разрешения за данни и за тези данни.

Използвайки Root Browser, сега отидете на System/etc/, докоснете, както и задръжте floating_feature.xml и изберете опция Open/Edit.

Сега открийте спазването на низ:

И добавете „тема v2 ″ в средата на кода, както е показано по -долу:
themev2

Запазете модификациите си, както и браузъра за изход.

Уверете се, че сте направили каквото и да е правилно, както и след това да рестартирате телефона си. Когато вашата джаджа се обуе, докоснете, както и задръжте, както и празна зона на екрана на къщата и заедно с тапети, джаджи, както и настройка на екрана на къщата, ще откриете допълнителен избор, наречен теми. Просто го докоснете, както и започнете да играете с 4 -те теми, предлагани там. Наздраве!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *