Apple, който наскоро пусна вълшебната клавиатура за iPad Pro, за да пресова много фанфари, както и интерес за много от много от много от много от много от много от много от много от много фанфари, както и интерес за много от много от много от много от много от много от много от много от много от много фанфари за много от много хора, както и интерес за много от много от много от много от много от много от много от много от много фанфари, както и интерес за много от много от много от много от много от много фанфари, както и интерес за много от много от много от много фанфани причини. Това е фантастична клавиатура, колкото и по -значително да е първата клавиатура на Apple, която добави тракпад към iPad Pro. Елегантният му конзолен метод също го прави да се откроява.

Но това е скъпо, започвайки от огромни 300 долара за 11-инчов вариант, както и 350 долара за 12,9-инчов вариант с нищо, предлагано за по-евтини iPad като iPad 7, както и iPad air 3. Не би ли било фантастично, ако може да получите Нещо изключително подобно не само за Pro iPad дизайни, но също и по -евтини iPad, както и много по -значително без разходи никъде близо до толкова много?

На програмата, както и именно там влиза в игра тази клавиатура + TrackPad ситуация за iPad. Цената на част от разходите за клавиатурата на Apple, както и на тракпада, това нещо може дори да се върти/да обърне пълно 360 или 180 градуса (в зависимост от модела), ако искате да го използвате в тип таблет-нещо, което Magic Keyboard на Apple може да може не.

Обърнете внимание, че и ние заявихме iPad. Това е така, тъй като това не е само във формата на iPad Pro-той ще бъде във форма на типични iPad, както и като iPad Air 3, по-малко скъпият 10,2-инчов iPad 7 или дори по-стария 9.7-инчов iPad 2017/2018. Поставете това във вашата тръба, както и пушете я, вълшебна клавиатура!

С това нещо, свързано с вашия iPad, можете да погледнете напред към истинска клавиатура в допълнение към тракпад точно под него. Цялото нещо прилича изключително много на MacBook Air, когато е настроен, което го прави изключително привлекателен приятел за работника на iPad. Тайните също са с подсветка, така че ще можете да видите, независимо по кое време на деня, в който работите. О, както и има седем различни цвята за тази подсветка на RGB!

360-градусова пълна въртене на не-про-iPad модели

Ако сте на пазара за нещо подобно на вълшебната клавиатура за iPad Pro, но нямате iPad Pro, това си струва да проверите. Ако искате тракпад за вашия не-про-iPad, какво чакате? Това е точно това, от което се нуждаете!

Купете: Клавиатура + TrackPad Ситуация за iPad Air 3/iPad 7, iPad 6, iPad 5: $ 119.95 със Springskb20 при проверка | Оригинална цена: $ 149,95

Купете: Клавиатура + TrackPad Ситуация за 2020/2018 iPad Pro: $ 129.95 със Springskb20 при проверка | Оригинална цена: $ 179,95 | Цената на Apple: $ 300-$ 350

180-градусов пълен флип на iPad Pro модели

Можете също така да искате да проверите:

Най -добрите репортажи на Cydia, както и източници за iOS 13.5 Jailbreak UNC0VER

iOS 13.5 Jailbreak ощипва съвместим с UNC0VER 5.0.x [списък]

Jailbreak iOS 13.5 на iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, много по -използвайки UNC0VER 5.0.0 [Урок]

iPhone SE 2 2020 Екранна протектор: ето най -доброто, което можете да закупите днес [списък]

Случай на iPhone SE 2 2020: Точно ето най -добрите, които можете да получите днес [списък]

Kodi 18.7 IPA APK Изтегляне за iOS 13 / iPados 13, Android пусна

Стартирайте няколко 2 номер на акаунта на WhatsApp на 1 iPhone най -добрият начин, ето как

Изтегляне: iOS 13.5 Final IPSW връзки, OTA Update, издаден заедно с iPados 13.5

iOS 13.5 Jailbreak unc0ver 5.0.0 IPA Изтегляне е излязъл

Jailbreak: понижаване на iOS 13.5 до iOS 13.4.1 за checkra1n Jailbreak, ето как

Apple View Ecg App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *