Както винаги, има много слухове преди съобщението на iPhone XI, което се очаква да се проведе по -късно тази година. Сега 9to5mac е излязъл с нов доклад, в който подробно се описва много повече информация за това какво ще включва новият iPhone.

Според този доклад новите iPhone за 2019 г. ще се основават на нов процесор на Apple A13, който е вътрешно известен като CEBU, Model T8030. Свързването ще се обработва и от порт за мълния, според хора, които са виждали устройствата, като тези, които се надяват, че USB-C портовете ще бъдат разочаровани.

С 3D Touch, който ще бъде убит, докладът се твърди, че новите iPhone ще разполагат с нов Taptic двигател, който в момента използва HAPTICS HAPTICS-NAME. Има малко подробности отвъд това, но се смята, че новото хаптично докосване, заедно с iOS 13, ще позволи премахването на 3D Touch напълно.

Що се отнася до камерите, докладът подкрепя съществуващите твърдения, че новите iPhone от по-висок клас ще разполагат с три камери с нов широк ъгъл, добавен към състава на iPhone XS. Новите софтуерни функции ще позволят да се настрои фото и видео рамкиране дори след като се направят снимки.

И накрая, предната видеокамера с предната част ще получи и малко любов с добавянето на 120 кадъра в секунда бавен път този път.

Ако предишните години са някакви индикации, Apple ще обяви своите iPhone за 2019 г. по време на събитие този септември. В този момент ще разберем дали нещо от това е било точно, но като се има предвид голяма част от него, отговаря на съществуващите слухове, имаме малко съмнения. Също така очакваме много повече течове да потвърдим толкова, колкото се предаваме по -близо до съобщението.

(Източник: 9to5mac)

Може също да искате да проверите:

Изтеглете iOS 13 Beta 3 IPSW връзки, актуализация на профила на OTA заедно с iPados 13 Beta 3

Изтеглете iOS 13 Beta 3 профил без акаунт в UDID / Developer, ето как

Изтегляне: iOS 13 BETA 3 17A5522G IPSW Връзки, OTA Ревизирана актуализация, пусната на Devs

Jailbreak iOS 12.2 Използване на UNC0VER 3.3.0 IPA

Инсталирайте WhatsApp Web на iPad благодарение на iOS 13 и iPados 13

Скрити функции 100+ iOS 13 за iPhone и iPad [изпълнителен списък]

Как да понижите iOS 13 / iPados 13 бета до iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, съвместимост на iPados за iPhone, iPad, iPod touch устройства

Изтеглете iOS 13 Beta 1 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *