Google днес разкри първия по рода си пиксел часовник, носещ, който заема някои от иновациите от Fitbit, както и го поставя зад платена стена.

Но тук може да има достатъчно дори за тези, които не искат да харчат допълнителните пари.

Новият Pixel Watch, който първоначално беше визуализиран в Google I/O през май, ще функционира 41 -милиметров кръгъл стил с калъф с дебелина 12,3 мм. Екранът винаги не е на целия метод към краищата на ситуацията, оставяйки това, което е абсолютно по-голям рамка, отколкото може би сме харесали. И все пак, по -тъмните се наслаждават на лицата, вероятно ще направят, че рамката изглежда по -малка, отколкото е наистина.

Що се отнася до самата ситуация, тя е направена от рециклирана неръждаема стомана, както и воля се предлага в три цвята; Матово черно, полирано сребро, както и полирано злато. Всичко това е доста криво, както и изглежда изключително различно от Apple Watch, например.

По отношение на сензорите е налице нормалният кислород в кръвта, както и ефективността на ЕКГ, както и правилно, докато Google заявява, че проследяването на сърдечната честота е невероятно прецизно, както и се основава на Fitbit Tech. Говорейки за Fitbit, има някои функции, които се нуждаят от Fitbit Premium, като Google заявява, че хората ще „получат по-задълбочена представа, както и ще получат достъп до функции като ежедневна оценка за готовност, така че да разберете кога да отидете на всичко в тренировката си или да приоритизирате почивка. ” Купувачите на наслада също ще се възползват от „повече от 1000 тренировки, както и 400 сесии за внимателност“.

Новият Pixel Rede започва от $ 349 за WiFi модела, докато LTE версия ще изразходва $ 399, въпреки че също така ще изисквате клетъчен план. Можете да поръчате предварително да се насладите на Pizel, като започнете днес, както и ще се представите на 13 октомври.

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете: iOS 16.1 Beta 4, издаден като Public Intrustue Nears

Как да поправите бедния iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.2 на iPhone, както и актуализация на състоянието на iPad

iOS 16 съвместими, както и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ модификации Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.2 OTA файл на профила, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 окончателни връзки на IPSW, както и настройки на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *