Китайският производител на смартфони, ZTE вече не е малка марка, ограничена само до Китай. Устройствата от OEM също продават добро в други части на земното кълбо. Сега минаха само няколко месеца, като се има предвид, че компанията пусна своето водещо устройство, а именно ZTE Nubia Z11 и по -достъпен вариант, наречен Nubia Z11 Mini.

Подобно на по-големия си брат Z11, Nubia Z11 Tiny е много добре изглеждащ смартфон със спецификации на полуфграпство, което изглежда доста подобно на iPhone 6s. Той дори има кръгъл бутон с кръгла форма като iPhone, но ZTE е преместил сензора за пръстови отпечатъци към задната страна на устройството.

ZTE Nubia Z11 Tiny разполага с 5,0-инчов дисплей и метално тяло, което му придава премиум вид. Като е малко по -достъпен от колегите си от някои основни производители, Nubia Z11 Tiny е жизнеспособна опция за тези, които искат добър телефон на еднакво евтина цена.

Основни спецификации на Nubia Z11 Mini:

5.0-инчов пълен HD IPS LCD дисплей с плътност на 441 ppi пиксели

Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 процесор

3GB RAM и 64GB съхранение, които допълнително могат да бъдат разширени с помощта на MicroSD карта.

2800 mAh батерия

16-мегапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера

След като погледнахме летящото разглеждане на самото устройство, нека да прехвърлим фокуса си към тапетите за запаси, които идват с ZTE Nubia Z11 Mini.

Както можете да видите в нашето изображение за визуализация по -горе, Nubia Z11 Tiny разполага с общо 17 тапети, като всички те са невероятно красиви. Общата резолюция на тапетите е 1080 x 1920 пиксела и те са във формат .png.

Ако харесвате тези тапети и искате те да използват на вашия смартфон, просто преминете към нашите връзки за изтегляне и щракнете върху един от тях, за да ги вземете всички в един ZIP файл, който е с размери 28MB.

Изтеглете ZTE Nubia Z11 Малки тапети

ZTE-NUBIA-Z11-MINI-Stock-Wallpaper.zip | Огледална връзка

Изтеглете също: Изтеглете ZTE Nubia Z11 Max Stock Wallpapers

Както винаги, бихме ви препоръчали да разгледате секцията си за тапети, за да се затрупате с хиляди красиви тапети. Ако искате пакетите на тапетите от някое устройство с Android, моля, уведомете ни чрез вашите коментари по -долу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *