, използвайки персонализиран стил на шрифта, е неразделна част от персонализацията на смартфона, за да се насладите на ясно усещане. Ако притежавате джаджа Samsung Galaxy с Jelly Bean, Android Lollipop или Marshmallow, както и искате да се насладите на Flipfonts върху него, можете да изтеглите Samsung Styles APK отдолу. Вземете стилове на шрифтове за джаджи от Samsung отдолу без корен привилегия.

Не можем да запазим точно същия дизайн на телефон за целия живот, както и по точно същия начин, не можем онлайн с точно същия вид, както и усещането за индивидуалния интерфейс на този телефон, стига да го запазим. Някой правилно е заявил, че няма щастие без новост. Винаги търсим нещо свежо и ново за нашите телефони – нови тапети, нови теми, нови ROM, както и така нататък.

Можете да откриете редица неща, за да персонализирате мобилната си джаджа по нови начини, но когато това се отнася до промяната на шрифтове, много от нас нямат многобройни опции. Много от приложенията, както и модове, които могат да заменят стиловете на шрифтовете на системата на нашия телефон, се нуждаят от корен, както и дори когато го имате, не можете да продължите да мигате на джаджата си завинаги!

Ако имате устройство на Samsung Galaxy, телефон или таблет, наслаждаването на нови стилове на шрифтове се превръща в толкова проста тренировка, че дори Noobs могат да извършват като детска игра. В DroidViews вече имаме отлична колекция от многобройни стилове на шрифтове за Galaxy устройства, но всички те са там като частни APK файлове. Просто трябва да ги настроите, както и да промените стилове на шрифтове от настройките на джаджата.

Въпреки това, сега изисквате да настроите тези данни на Flipfont APK един по един като WinB33 от XDA е опаковал около 350 (341, за да бъдем точни) стилове на шрифта на Samsung като само един APK. Всички тези стилове на шрифтове са събрани от мрежата, както и сега се предлагат за вашия телефон или таблет на Samsung Galaxy. Страхотното е, че не изисквате да изкорените джаджата си, за да настроите или приложите шрифта.

Инсталирайте данните на APK отдолу, копирайте в SD картата на вашето устройство, отворете моето приложение за данни, както и го настроите. За да приложите шрифтовете, отидете на Settings> Display> Style Style Style, както и приложите предпочитания шрифт.

Изтеглете стилове на шрифтове за Samsung (APK)

Power_flipfonts.apk (351 стилове на шрифтове | 16.05 MB)

XDA-Power.Fonts.APK (1032 стилове на шрифтове | 65.4MB)

Актуализация (декември 2017 г.)

Опитайте най -новия пакет в стил шрифтове за джаджи на Samsung Galaxy, работещи с Android Nougat или Oreo:

Инсталирайте 1000+ стилове на шрифтове на джаджи на Samsung, работещи без корен

За да изтеглите много повече шрифтове, щракнете тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *