DVDFAB DVD Ripper е най -доброто софтуерно приложение, което да ви помогне бързо, както и бързо да изтръгнете вашите DVD -та на всякакъв вид виден видео или аудио формат. Точно ето подробностите.

Притеснявате ли се от вашата DVD колекция? Искате ли да изтръгнете вашите DVD -та, както и да ги съхранявате на вашия компютър или мобилно устройство? Разкъсаните инструменти ви позволяват да копирате съдържанието на диск, както и да го съхранявате на трудно задвижване. Това може да бъде полезно, ако искате да създадете резервно копие на данните на диска или да възпроизведете материала на джаджа, която няма дисково устройство. Налични са много инструменти за разкъсване на DVD, но DVDFAB DVD Ripper е един от най -добрите. Открийте повече за DVDFAB DVD Ripper, както и точно как да го използвате за разкъсване на вашите DVD.

Какво може да направи DVDFAB DVD Ripper?

DVDFAB DVD Ripper е мощен, но лесен за използване инструмент, който може да откъсне DVD-та към различно аудио, както и видео формати. Той е лесен за използване, както и предоставя отлични резултати. Можете да изберете да изрежете само основния филм или целия DVD, както и софтуерното приложение незабавно ще преобразува данните за възпроизвеждане на избраното от вас устройство. Можете също така да редактирате видеоклиповете, преди да ги разкъсате, така че да получите точно това, което искате от всеки диск.

DVDFAB DVD FIREP функции:

DVDFAB DVD Ripper е най -доброто приложение за софтуер на DVD Ripper там, както и е идеално за всеки, който желае да разкъса DVD дисковете си бързо, както и лесно. Независимо дали MKV, MP4, AVI, WMV, FLV, MOV, WTV или какъвто и да е тип друг формат, DVDFAB DVD може да изрече DVD -та на 1000+ видео, както и аудио формати. С този отличен софтуер ще можете да гледате предпочитаните от вас DVD -та на мобилната си джаджа, без да жертвате качеството на снимките. Това мощно софтуерно приложение може да компресира видео данни, като същевременно запазва първоначалното си качество.

Най-добрата част е, че включва вграден видео редактор, който ви позволява да персонализирате видеоклиповете си, преди да ги разкъсате. Можете да изрязвате, подрязвате, обединявате или дори да добавяте водни знаци, както и субтитри. Можете също така да промените яркостта, контраста, както и насищането. Още една отлична функция е, че можете да изтръгнете няколко DVD -тата едновременно с 50x по -бърза скорост на преобразуване.

Можете също така бързо да увеличите всеки тип видео от 480p до 1080p или дори по -високо, както и да го направите да изглежда много по -добре от оригинала. Нещо повече, можете бързо да конвертирате DVD субтитри в SRT данни чрез ORC Innovation с DVDFAB DVD Ripper. Това софтуерно приложение също незабавно запазва приятелска мета информация като заглавие, корица, директор и т.н., на оригиналните DVD дискове към изходните файлове. Както и с постоянно актуализирани с най -новите технологии, както и с функции, можете да сте сигурни, че DVDFAB DVD Ripper винаги ще бъде най -добрият наличен DVD Ripper.

Възможно ли е DVDFAB DVD Ripper да премахне DVD криптирането, за да направи DVD към цифрово?

Както всеки, който се е опитал да копира DVD, гладките дискове са обхванати в объркващ масив от ценни книжа, които могат да направят процеса да изглежда като по -труден, отколкото си струва. Въпреки това, с DVDFAB DVD Ripper можете бързо и бързо да премахнете тези защити, като ви позволи да се наслаждавате на филмите си без караница. Каквото и да е CSS, APS, RC, Sony ArcCOS, Disney X-Project DRMS, както и най-новите защити на DVD копия, DVDFAB DVD Ripper могат да се справят с всичко това. Въз основа на услугата за декриптиране в облака, това софтуерно приложение се актуализира постоянно, за да поддържа скоростта с най -новите технологии за криптиране. В резултат на това можете да сте сигурни, че вашите DVD -та винаги ще бъдат играеми, независимо от най -новите разработки.

Как да се изрежат DVD с DVDFAB DVD Ripper?

Ето бързо ръководство, което да ви помогне да започнете:

Стъпка 1: Изтеглете DVDFAB DVD Ripper, както и го настройте на вашия компютър.

Стъпка 2: Въведете DVDFAB DVD Ripper, както и изберете модула „Ripper“. Тонове DVD, който искате да изтръгнете. Можете или да поставите DVD в оптичното устройство на вашия компютър или тонове да се придвижвате към него чрез бутон за добавяне, ако той вече е поставен.

Стъпка 3: Изберете стила на изхода, както и дестинацията. DVDFAB DVD Ripper поддържа различни видни видео формати, включително MP4, AVI, WMV, MKV, MOV, както и още. Можете също така да изберете да изтръгнете аудио песента от DVD, както и да я запазите като MP3 или друг аудио формат. Можете също така да промените аудио, както и видео параметри, както и да увеличите изходната разделителна способност.

Стъпка 4: Започнете процеса на разкъсване. Когато сте направили настройките си, щракнете върху бутона „Старт“, за да започнете да разкъсвате DVD. DVDFAB DVD Ripper ще работи с магията си, както и ще запази разкъсания материал във вашата посочена дестинация.

Целият процес трябва да отнеме само няколко минути, в зависимост от размера на DVD, както и от избраните от вас настройки. както и това е всичко! Вече сте разкъсали DVD с DVDFAB DVD Ripper. Насладете се на разкъсания си материал на всякакъв тип устройство, по всяко време и навсякъде.

Долния ред:

DVDFAB DVD Ripper е най -доброто налично приложение за софтуер за разкъсване на DVD. Бързо е, effinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *