Apple вече изтласка четири семена преди пускането на iOS 13.4 и iPad 13.4 на разработчици и публични тестери. Тези компилации показват, че iOS/iPados 13.4 ще донесе не само подобрения в съществуващите функции и функционалност, но и ще въведат нови промени в обмислянето на потребителя.

Но кога обществеността ще може да изтегли и консумира тази най -актуална актуализация?

Историята вече ни показа, че Apple има тенденция да предпочита пускането на четири до пет семена от актуализации преди пускането на основните версии на своя софтуер. Когато първоначалното голямо освобождаване е при тестване, като iOS 13.0, тогава не е необичайно да видите много повече от десет бета компилации, които се доставят през периода на тестване. Въпреки това, за актуализации на основните версии, това са iOS 13.4 и iPados 13.4, ние сме склонни да видим около четири или пет версии.

Имайки това предвид, е разумно да се предположи, че имаме едно семе преди пускането, преди Apple да счита iOS 13.4 и iPados 13.4, готови за обществено потребление; Разбира се, забранявайки всякакви основни проблеми или големи проблеми с спирането на шоуто в тази окончателна бета изграждане. Интересното е, че това вероятно ще бъде последната основна актуализация на функцията на софтуера iOS 13 преди iOS 14 да бъде обявена на тазгодишния WWDC-каквато и да е форма тази конференция ще приеме. Как Apple ще обяви, че тепърва ще се вижда, тъй като изглежда все по-вероятно компанията да бъде принудена да отмени WWDC 2020 поради препоръките за обществено здраве, свързани с масовите събирания и разпространението на Covid-19.

Що се отнася до iOS 13.4 и iPados 13.4, очакваме доста предстоящо издание, след като следващото бета изграждане е изтласкано в тестовата общност. Apple би искала да обяви новия iPhone 9 и след това да изтласка iOS 13.4 в Buy, за да направи комплимент на това устройство, но изглежда, че сроковете за тези планове също са били подредени поради агресивното разпространение на Covid-19 в глобален мащаб .

(Изображение: iOS 13.4 въвежда ощипване в потребителския интерфейс на Apple Card, за да покаже много повече информация)

В момента знаем, че iOS 13.4 е близък, което предполага, че съвместимите собственици на iPhone са близо до получаването на ръцете си на нови стикери за мемори, новият API на Carkey, който ще функционира със съвместими превозни средства, редица актуализации на потребителския интерфейс, промени в изтеглянето и стрийминг на данни и стрийминг В телевизионното приложение и, разбира се, дългоочакваната функционалност за споделяне на папки iCloud. Както винаги, веднага щом излезе, ще ви дадем всички подробности.

Може също да искате да проверите:

Kodi 18.6 IPA APK Изтегляне за iOS 13 / iPados 13, Android пусна

Стартирайте множество 2 номер на акаунти в WhatsApp на 1 iPhone най -добрият начин, ето как

Изтегляне: iOS 13.4 Beta 4 IPSW Links, OTA Update, пуснат заедно с iPados 13.4

Jailbreak iphone 11 Pro Max с UNC0VER 4.0.0 на iOS 13.3 сега

Checkra1n за Windows Алтернатива: Как да използвам Ra1NUSB за iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Използване на Checkra1n, ето как [Ръководство]

Изтегляне: iOS 13.3.1 Final IPSW връзки, OTA Update и iPados 13.3.1 Издадени за съвместими устройства

Намалете iOS 13.3.1 до iOS 13.3 за checkra1n Jailbreak, ето как

Jailbreak iOS 13.3 Използване на Checkra1n, ето как [Ръководство]

Apple Delight Ecg App Hack: Активирайте извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *