Xiaomi въведе ново начинание на пазара на смартфони по -рано тази година. Този нов бизнес беше обявен за POCO, както и е дъщерно дружество на компанията майка. POCO представи първия си смартфон, наречен Poco F1. На световните пазари смартфонът е наречен като Pocophone F1. Отлично е да се види, че само няколко месеца след стартирането му, първата голяма актуализация за POCO F1 пристигна. В тази статия ще ви насочим точно как можете да изтеглите, както и да настроите MIUI 10 на Poco F1.

Връщайки се към актуализацията на MIUI 10 за POCO F1, това е световната стабилна версия. Затова е напълно добре да настроите тази актуализация на вашето устройство. Също така, трябва да разберете, че POCO F1 пуска персонализирана версия на MIUI. И така, има малко ощипвания, направени и на Miui 10 от Poco. По този начин няма да е подобно на MIUI 10 на други устройства Xiaomi. Но трябва да се отбележи, че всички функции на MIUI 10 все още присъстват.

Развитието на броя е MIUI 10 в световен мащаб 10.0.4.0 за POCO F1. Освен това няма да се налага да чакате актуализацията, за да се покажете и на вашето джаджа. Тъй като сега имаме данни за OTA, които Xiaomi е изпратил на индивидите Poco F1 по целия свят. Това означава, че можете да избегнете опашката, както и да изтеглите актуализацията в момента.

Свързахме общите уроци стъпка по стъпка за всяка и всяка стъпка в процеса на инсталиране по-долу. По този начин, не забравяйте да спазвате правилно стъпките, както и ще имате безрискова инсталация на MIUI 10 на вашето устройство. След това можете да се насладите на всички доброта, която MIUI 10 може да предложи на вашия Poco F1. Освен това, ние също трябва да уведомим, че MIUI 10 все още се основава на Android 8.1 Oreo. Въпреки това разбираме, че Android Pie на базата на пай MIUI 10 за Poco F1 вече се предлага в бета версия, така че не трябва да отнема много дълго време, за да бъде пусната актуализацията.

Предпоставки

Уверете се, че вашият POCO F1 не е вкоренен, както и заздравяването на запасите е инсталирано на вашето устройство. Ако не разбирате тези условия, не изисквате да се притеснявате.

Също така, вашата джаджа трябва да се таксува до 50% в капацитета на батерията. По този начин можете да се уверите, че има достатъчно сок дори след инсталацията

Въпреки че тази инсталация не трябва да стилизира или да премахне какъвто и да е вид данни от вашето устройство, ние винаги предлагаме да вземете резервно копие на вашите важни данни.

Изтегляния

MIUI 10 ROM за poco f1: miui_pocof1global_v10.0.4.0.o_8.1.zip

Свързана публикация: Настройка на неофициални линейдж 16 на POCO F1

Стъпки за настройка на Miui 10 на Poco F1

На първо място, не забравяйте да проверите, както и да разберете стъпките от секцията за предпоставките.

След това вие изисквате да изтеглите „MIUI 10 за POCO F1 ″ данни, свързани в секцията за изтегляне по -горе.

След това се изисква да продължите с инсталирането на тази актуализация на вашето устройство. За това ще използваме самото приложение за актуализиране на MIUI.

Сега, отидете на екрана на къщата на джаджата си, както и отворете чекмеджето на приложението. Ето, разгледайте приложението за актуализиране.

След като откриете приложението, докоснете го, за да го отворите.

На следващо място, вие изисквате да кликнете върху триточковото меню, намерено в горния десен ъгъл, както се вижда по-долу

Меню с три точки вътре в приложението за актуализиране на MIUI
7. След като щракнете, трябва да кликнете върху Избор на опция за актуализация на пакета от списъка на избора, предоставен на вас.

Изберете Актуализиране на пакета в приложението MIUI Updater
8. Тук ще трябва да изберете MIUI 10 за POCO F1 данни, изтеглени отгоре, както и да щракнете върху него. Сега инсталирането на MIUI 10 ROM на вашия Poco F1 трябва да продължи.

9. Когато инсталацията приключи, рестартирайте вашия POCO F1. Ще бъдете посрещнати с екрана на къщата на MIUI 10 след приключване на рестартирането. Можете също така да потвърдите, че MIUI 10 е инсталиран, като отидете в приложението за настройки на вашето устройство, както и инспектиране за настоящата версия на MIUI.

Като четете целия този инсталационен процес стъпка по стъпка, гарантирано ще имате успешна инсталация на MIUI 10 на вашия Poco F1.

Ако обаче все още сте заседнали при всякакъв вид стъпка в процеса, не се колебайте да заявите по -долу в секцията за коментари. Ще се уверим, че вашите притеснения се отговори възможно най -скоро.

Прочетете нататък: Инсталирайте Google Camera на Xiaomi Poco F1 & Xiaomi Mi 8 [без root]

източник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *