Ето тапетите за акции на Oppo Realme 1 с пълно качество на HD+. В пакета има 9 пълни HD тапети. Изтеглете и се насладете!

OPPO стартира своя под марка Smartphone с Realme и така Realme 1 е първото устройство, което ще бъде стартирано под под-марка

Китайският производител на смартфони Oppo представи смартфон под новата си под марка Realme, The Realme 1 през май 2018 г. OPPO Realme 1 разполага с 6,0 инчов HD+ 18: 9 IPS LCD дисплей с резолюция 1080 x 2160px. Realme 1 се захранва от способен среден клас Mediatek P60 SOC, съчетан с Mali G72 MP3 GPU заедно с 6 GB RAM на 128 GB, 4 GB RAM на 64 GB и 3GB RAM на 32 GB варианти. За щастие, слот за MicroSD карта присъства в Realme 1 за разширяващо се съхранение. Странно е, че скенерът за пръстови отпечатъци не присъства в Realme 1, вместо това потребителите трябва да разчитат на отключване на лицето като единствената налична опция за биометрична удостоверяване.

Смартфонът Oppo Realme 1, включващ 6.0in 18: 9 Full HD+ дисплей. Източник на изображение: gsmarena.com

Фотографията се обработва от основна и основна настройка на единична гърбица отзад, включваща 13MP сензор, като обективът му има бленда от f/2.2. Задната гърбица се подпомага от една светодиодна светкавица. Отпред, Oppo Realme 1 разполага с 8MP селфи камера отново с обектива си с бленда от f/2.2.

Основна и основна 13MP единична настройка на гърбицата отзад. Забележете задния корпус с диамантена шарка за категорично първокласен вид и усещане. Източник на изображение: gsmarena.com
Достатъчно уважавана батерия от 3410 mAh е на борда на Oppo Realme 1, за да запази светлините. Жалко, устройството се предлага оборудвано с остарялия и остарял MicroUSB порт, за да му помогне бавно да отнеме времето си, за да се напълни със сок и да продължи. Що се отнася до страната на свързаността на Oppo Realme 1, той ви е покрит най-вече с Wi-Fi 802.11 A/B/G/N, Bluetooth 4.2 LE с A2DP, GPS и други. За щастие, Oppo Realme 1 запазва добрия стар жак за слушалки, които всички обичаме. Realme 1 работи на базиран на Android 8.1 Oreo OPPO на Coloros 5.0 по поръчка потребителски интерфейс от кутията.

Oppo Realme се предлага като ексклузивен смартфон Amazon India. Устройството струва около Rs. 8,990 за базовия модел чак до 13 990 за модела с най-висок процент. Realme 1 се предлага в слънчево червено, диамантено черно и сребърни бои.

Realme 1 тапети за акции

Имаме ръце на 9 -те официални акции, които присъстват в Oppo Realme 1.

Изтеглете ZIP чрез връзките, дадени по -долу или щракнете, за да разширите наличните по -долу тапети и след това да го запазите на вашия телефон или компютър. Резолюцията на тапетите е 1080 x 2160 px.

Насладете се и възхищаваше тапети!

Realme-1-Stock-wallpapers.zip

Изтеглете тапети с Realme 2

Свързани изтегляния:

Samsung Galaxy Tab S4 тапети

Чест игра на акции тапети

Xiaomi Redmi 6 тапети за акции

OPPO Намерете X Stock Wallpapers (12 FHD+)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *