GameWe разбрали, че Android като операционна система е разбрана заради персонализацията си в допълнение към своята оригиналност, както и има милиарди смартфони в света, които управляват Android OS в ядрото си. Също така се разбира, че приблизително 90% от световното население управлява смартфон, който се основава на Android, който говори за популярността на Android OS. Въпреки това, не всеки смартфон с Android по целия свят изглежда, както и се чувства точно същото, както и iPhone. Причината за това е, че има различни OEM производители, които установяват своите смартфони с Android, тъй като операционната им система като Android е операционна система с отворен код, както и никой не може да застрахова права за иск за това.

Сега има милиони приложения, които се предлагат в Google Play Store, който е магазин по подразбиране за изтегляне на приложения точно като Apple App Store за iOS устройства. Освен общите приложения, ние също можем да открием различни игри в Google Play Store, които се основават на действие, логика, умения, както и други класификации, както и една такава игра, която се нуждае от логика, е оценена от нас по -долу, която се разбира като се разбира като Играта за пъзел за лазерна дъска за Android и приложението е установено от Viktor Bohush.

След като изтеглите, както и настроите играта на пъзел Lazer Board, ще трябва да докоснете приложението, както и ще бъдете пренасочени директно към екрана на къщата на приложението, както и няма да видите никакъв вид екрани за поръсване или екрани или Други екрани. Екранът на къщата на играта на пъзела на Lazer Board може да се види от снимката, която сме свързани долу. Сега, както обсъждахме по -рано, екранът на къщата на приложението Lazer Board се запазва изключително лесно, както и ще откриете само The Нива на играта, които ще трябва да премахнете в покупката, за да продължите по -нататък. В горната част ще видите, че има два бутона. Сега, първият бутон е бутонът за споделяне, както и ако щракнете върху бутона за споделяне, ще можете да споделяте приложението с вашите добри приятели чрез предпочитаното от вас приложение, както се вижда по -долу.

Освен бутона за споделяне, също има бутон с блок знак, който е знакът, с който можете да елиминирате рекламите. Сега, ако щракнете върху този бутон, ще трябва да общите покупка на Rs. 65 в INR или $ 1 за премахване на рекламите изцяло от играта, както се вижда отдолу

Сега, ако продължим още повече с играта, като кликнем на 1 от екрана на къщата, тогава ще видим ниво 1 на играта на Lazer, което е свързано чрез екранна снимка долу

За да играете тази игра, ще трябва да промените наклонената плочка в такава настройка, че лазерният лъч, идващ от светлинния меч, докосва крушката, която е поставена в различна плочка. По този начин ще преминете към следващото ниво, както и вие също ще бъдете наградени с подходящи звезди от три, които ще бъдат избрани въз основа на броя на ходовете, които приемате, за да общо ниво, както се вижда по -долу.

Не пропускайте
5 най -най -тежките игри за Android | 2019 издание

След като завършите ниво 1, ще отидете с ниво 2, както се вижда от екрана, под който ще има много повече трудности от първото ниво, както и играта ще стане по -трудно с последователните нива, както се вижда по -долу

Отделно от това, вие също ще забележите, че нивата вътре в играта стават по -трудни, както и по -трудни, тъй като преминавате нивата, както и ние сме свързани с екранна снимка от ниво 14, което е разрешено по -долу.

По този начин, бихме ви препоръчали да използвате своите 3 съвета ефективно, както и вниманието, както ще ги изисквате на по -високите нива. В противен случай има и бутон за използване на подсказка, който може да се види отгоре. Има 3 съвета, които ще бъдат присъдени на индивид, докато играят приложението, което може да се използва, за да се получи услугата на това ниво. Ние обаче открихме, че ако изберем опцията за намек за употреба, тогава услугата ще остане на екрана само за няколко секунди, след което тя изчезва, така че индивидът трябва да направи екранна снимка, за да види точната услуга за предизвикателно ниво.

Освен това, ако 3 -те намеци, които първоначално се предлагат на всеки индивид, са завършени, тогава има и избор за закупуване на намеци. Сега има избор за закупуване на 10 съвети за INR 65 или $ 1, 25 намеци за INR 130 или $ 2, както и 50 намека за INR 190 или $ 3, както се вижда по -долу.

Геймплеят на играта на пъзел Lazer Board е изключително лесен, но интересен, както и нивата стават по -трудни, както и по -трудно, колкото се премествате нагоре. Можете да изтеглите тази игра за напълно безплатна от Google Play Store, както и ние също сме включили връзката по -долу, за да изтеглите това приложение на вашия телефон

[Googleplay url = ””/]
Освен това, ако имате някакви съмнения за играта на Lazer Board, тогава можете да коментирате вашите заявки по -долу, както и ние ще отговорим възможно най -бързо.

Прочетете следващото
Android Ram Administration Suggnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *