Google скоро ще излезе на сцената, за да разкрие своите водещи смартфони за годината – Pixel 4, както и Pixel 4 XL. Огромното разглеждане не предприема толкова много стъпки, за да запази предстоящите приспособления за трик, защото видяхме редица течове, както и снимки на Pixel 4, както и 4 XL, които правят кръгове в мрежата. Евън Блас от Twitter просто изтече няколко от предполагаемите спецификации на Pixel 4, както и Pixel 4 XL, както и цената на телефоните.

Сега, благодарение на широко известния Leaker Evan Blass, е разкрито канадското ценообразуване на предстоящия Pixel Duo. Въз основа на твърденията му, Pixel 4 ще бъде предложен от начална цена на CAD 1,049.95 (849 USD). По -големият, както и по -ценен Pixel 4 XL ще ви изразходват CAD 1,199.95 (949 USD).

Google Pixel 4, както и Pixel 4 XL спецификации

Основният вариант на Pixel 4, както и Pixel 4 XL ще предложи 64 GB на бордовото съхранение, съчетано с 6GB RAM. Това е, ако се вярват на слуховете. Разбира се, чипсетът на Qualcomm Snapdragon 855 ще захранва водещия дует.

Pixel 4 ще включва 5,7-инчов, 1080p+ OLED екран, докато Pixel 4 XL ще има по-голям 6.3-инчов, 1440p+ OLED дисплей. И двата смартфона могат да спортуват 90Hz ревитализиране.

Въпреки че спецификациите могат да изглеждат първокласни, както и на мощност с почти всеки друг флагмански смартфон, пуснат тази година, предполагаемите спецификации на батерията могат да ви оставят разочаровани. Очаква се Pixel 4 да намери с батерия от 2800mAh, както и по -големият му брат и сестри ще се събере в батерия от 3 700mAh.

Отпред на видеокамерата и двата смартфона ще се опаковат в двойни задни камери, включително 12MP двоен пикселен сензор, както и 16MP телефото сензор, както и дуото на смартфона могат да поддържат 8x Zoom.

Други очаквани характеристики

Също така можем да видим слуховата функция „Raive to Talk“, която прави своя метод в състава на Google Pixel 4. Това би позволило на хората просто да вдигнат джаджата си, за да задействат Google Assistant, както и да попитат загриженост или проблем на команда. Това би направило по -лесно хората да си взаимодействат с асистента.

Някои хора също могат да бъдат недоволни, тъй като Pixel 4 с чипа „Soli“ би бил специален за няколко страни. Ще трябва да изчакаме, както и да видим кои държави ще получат Pixel 4 с Soli Chip, защото бизнесът все още не е предлагал много повече информация по темата.

Сделка с функция за удостоверяване, подобна на ID, също би се появила на дуото Pixel 4. Приспособленията биха използвали DOT проектор, както и инфрачервени сензори, за да позволят на хората да се заключат сигурно, както и да отключат устройството си.

Независимо от това, ние ще си запазим нашите преценки до 15 октомври, когато Google ще обяви Pixel 4, както и Pixel 4 XL на събитието Google 2019.

Прочетете следващо: Изтеглете Pixel 4 запаси, както и онлайн тапетите

Източник: Еван Блас

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *