Няма много по -големи имена в света на съхранението, отколкото Sandisk, както и Sandisk Ultra Line of MicroSD карти са супер популярни.

Трябва само да видите повече от 15 000 оценки, за да разберете това. Обикновено те също са на добри цени, но в момента картата 400GB не е нищо друго освен абсолютна сделка.

Тази 400GB Sandusk Ultra карта обикновено ви връща около 84 долара, но в момента тя може да бъде ваша за Smidgen над 65 долара, което е сделка, независимо как точно го режете.

Тази карта е повече от способна да борави с 1080p HD видео запис, както и възпроизвеждане, както и можете да очаквате скорости на трансфер от около 100MB/s. Приложенията за опаковане също са супер бързи, така че ако поставите тази карта в смартфон или Nintendo Switch, не можем да предвидим свят, в който да останете разочаровани.

Типично за MicroSD карти на Sandisk, това предлагане на 400 GB също включва 10-годишна гаранция, както и мисленето за картата е в края на почти перфектния резултат на Amazon.com, ние не вярваме да изискват да се използва тази гаранция, така или иначе.

Използваме MicroSD карти на Sandisk от много години, както и все още не сме имали проблем с такава, така че ако изисквате значителна карта за способности, но не искате да харчите огромно, за да го получите, това определено е времето за Загрейте тази карта за кредитна история, както и си вземете сделка.

Купете: Sandisk Ultra 400GB MicroSD карта с адаптер: $ 65.70 | Оригинална цена 84 долара

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете iOS 12.2 Final IPSW връзки, както и OTA актуализация за iPhone, както и iPad

Изтегляне: iOS 12.3 Beta 1 IPSW Links, OTA актуализация Издадена

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS MAX AUDPATION Актуализация, предоставена от UNC0ver Lead Developer

Състояние на iOS 12.2 Jailbreak: Ето какво изисквате да знаете

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Бета 3 с UNC0VER, както и настройка на Cydia, ето точно как [урок]

Как да понижите iOS 12.2 до iOS 12.1.4 на iPhone или iPad

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *